« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
IL DIVO

Fantom opere, Mačke i Jadnici sutra u Areni!

Samo jedan dan dijeli nas od glazbene čarolije koju će nam priuštiti Il Divo, kvartet nestvarnih glazbenih sposobnosti i Lea Salonga

Il Divo i Lea Salonga
Il Divo i Lea Salonga (Outbox)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

koncert

,

IL DIVO

,

Lea Salonga

Il Divo, Lea Salonga i slovački simfonijski orkestar sutra nam dovode Broadway u Arenu gdje će posjetiteljima pokloniti bezvremenske hitove iz najpoznatijih brodvejskih predstava!

Samo jedan dan dijeli nas od glazbene čarolije koju će nam priuštiti Il Divo, kvartet nestvarnih glazbenih sposobnosti, i Lea Salonga, „Disneyeva princeza", sopranistica i glumica te dobitnica brojnih nagrada, koja je pjevala za kraljicu Elizabetu II., Busha i Clintona. Sklad njihovih glasova odlično će upotpuniti slovački simfonijski orkestar, a zajedno će tu večer pretvoriti u nezaboravno iskustvo i pokloniti nam dašak najboljih brodvejskih predstava svih vremena. Klasici 'Some Enchanted Evening', 'Bring Him Home', i 'Tonight' samo su dio glazbene lepeze koju će posjetitelji imati prilike čuti sutra u zagrebačkoj Areni!

Ulaznice su u prodaji i danas i sutra na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Tiska, Tisak media centra, Eventima te na www.eventim.hr, a sutra se mogu kupiti i na blagajni Arene od 10h. Koncert počinje u 20h, a vrata za posjetitelje otvaraju se u 18.30h.

 

29.09.2014. 12:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh