« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
NOVOTARIJE?

Facebook testira besplatni WiFi kod malih obrtnika

Lokalne bi se tvrtke na taj način pojavile na većem broju korisničkih profila i povećale si popularnost, a Facebook se nada da bi na taj i oni mogli profitirati

Facebook pokušava sve ne bi li došao do novih prihoda
Facebook pokušava sve ne bi li došao do novih prihoda (Arhiva)
Više o

Facebook

,

besplatan pristup

,

besplatan WiFi

,

mali obrti

Facebook se grčevito bori s prihodima i pokušava na sve načine pojačati interakciju običnih korisnika s poslovnim, ne bi li na taj način povećao priljev novca od oglašavanja i zaustavio klizanje dionica.

Nova usluga koja se trenutno testira je osiguravanje besplatnog WiFi pristupa u malim obrtima, gdje bi se svatko mogao besplatno spojiti na net i surfati, no prvo bi trebao posjetiti Facebook stranicu tog obrta.

Lokalne bi se tvrtke na taj način pojavile na većem broju korisničkih profila i povećale si popularnost, a Facebook se nada da bi na taj i oni mogli profitirati.

Kako, primjerice, u SAD više ljudi pristupa Facebooku preko mobilnih uređaja nego preko računala, ideja ima smisla, no kako svi telekomi nude posebne tarife u kojima je pristup samo Facebooku besplatan, teško da će ova usluga zaživjeti i uspjeti dovoljno da bi stigla i do nas.

03.11.2012. 21:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh