« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina
ZA VOAJERE

Facebook dozvoljava maltretiranje o statusu veze

Facebook je krenuo smjerom portala za upoznavanje, jer su kraj statusa veze stavili novi gumb kojim možete gnjaviti one koji vam se sviđaju

Novi gumb uz status veze - Ask
Novi gumb uz status veze - Ask (Arhiva)
Više o

Facebook

,

privatnost

,

status veze

,

gumb Ask

Facebook je krenuo u smjeru gigantskog Match.com pandana, jer novi gumb Ask koji su postavili kraj statusa veze upravo je to. Taman u trenutku kad smo mislili da je Facebook završio s gledanje u naš tanjur, evo njega u spavaćoj sobi.

Naime, korisnici koji su ostavili prazan status veze to su napravili s razlogom, no sad se kraj toga pojavio gumb Ask/Pitaj koji će otvoriti mali prozor u kojem možete postavljati pitanja jadnoj osobi na koju pikirate. 

Ipak, takvo pitanje možete postaviti samo osobi koja vam je prijatelj, no u doba kad je tisuću frendova na Fejsu normalna stvar, sigurno se možete ušuljati ispod radara osobi koja vas privlači. I pitanje i odgovor vidljivi su samo vama i osobi kojoj ste ga postavili.

Da ne bi bilo zabune, ono što ćete tamo odgovoriti ekipa iz Facebooka će uredno zabilježiti i dodatno vas tlačiti reklamama za vjenčanice, torte i slične bedastoće.

Ask se još uvijek testira i nije dostupan na svim profilima, pa ako ga nemate, budite sigurni, pojavit će se i vama.  

20.05.2014. 13:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh