« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
DAO GOL

Fabregas vjerojatno slomio nogu, sezona pod upitnikom

Nogometaš Arsenala ozlijedio se prilikom izvođenja 11-erca u 85. minuti četvrtfinalnog dvoboja Lige prvaka protiv Barcelone

(Getty Images)
Više o

Cesc Fabregas

Kapetan Arsenala i veznjak španjolske nogometne reprezentacije Cesc Fabregas (22) najvjerojatnije je doživio težu ozljedu u završnici prvog četvrtfinalnog dvoboja Lige prvaka protiv Barcelone u srijedu u Londonu, te bi ova sezona za njega mogla biti završena.

Fabregas, koji je odigrao čitavu utakmicu iako nekoliko dana nije trenirao zbog ozljede koljena, ozlijedio se prilikom izvođenja 11-erca kada je u 85. minuti susreta izjednačio na konačnih 2-2, a stadion je napustio na štakama.

"Ne osjećam se dobro. Bojim se najgorega, odnosno da je neka kost u nozi slomljena", rekao je Fabregas koji će se tijekom četvrtka podvrgnuti detaljnom liječničkom pregledu.

Ukoliko se pokaže da je Fabregas uistinu slomio nogu, ove sezone više neće igrati za Arsenal, a vrlo je upitan i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj republici (11. lipnja - 11. srpnja).

Arsenal je u srijedu do kraja sezone ostao bez još jednog standardnog člana početne postave, bivšeg kapetana i braniča francuske reprezentacije Williama Gallasa koji je ozlijedio list. No, Gallas bi trebao biti spreman za SP. (hina/metro-portal)

01.04.2010. 11:04:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh