« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
OPA :)

Evo odgovora na pitanja koja vas je sram postaviti

Neka pitanja o seksu jednostavno nas je sram postaviti, a kako bi sigurno željeli znati odgovore, potrudili smo ih se pronaći za vas

Ne želite znati? :)
Ne želite znati? :) (Dreamstime)
Više o

seks

,

testisi

,

neugodna pitanja

,

odgovori

,

gutanje sperme

,

jutarnja erekcija

Seks je ponekad pomalo nezgodan za istraživanje, pogotovo ako ne znate odgovore na neka pitanja koja vas muče, a sram vas je nekoga pitati. No, zato je tu neustrašiva i besramna Tracey Cox, savjetnica za veze i seks, pa evo nekih tabu tema na otvorenom.

Ako vam se dragi budi s erekcijom, a vi sumnjate da je imao mokre snove - griješite. Gotovo svi muškarci tijekom noći imaju četiri do pet erekcija, a ona jutarnja se vidi samo zato što ste onda budni, naravno. Tek toliko da znate, i ženama tijekom noć buja klitoris.

>> Pitanja o seksu koja nam je neugodno postavljati >>

U slučaju da tijekom seksa uočite da su mu nestali testisi, ne bojte se - to je prirodna zaštitna reakcija tijela na stezanje mišića ili nisku temperaturu. Samo su se malo sakrili, vratit će se odmah ...

>> Čudne stvari u seksu o kojima se ne govori >>

Možda vam se dogodilo da je kondom ostao u vagini? Nema problema, čučnite i u najvećem broju slučajeva izaći će sam. Možete ga izvaditi sami, ili će vam partner pomoći. U slučaju panike, uvijek postoji hitna služba. Kad smo već kod vagine - ne, tijekom godina i učestalog seksa neće se proširiti, štoviše, redovan seks aktivira i učvršćuje mišiće vagine.

>> Pet vječnih pitanja o seksu na koja niste znali odgovor >>

Za kraj, tabu nad tabuima - gutanje sperme. Ona se sastoji od kolesterola, ugljičnog dioksida, tragova limunske kiseline, klorida, amonijaka i soli i zapravo predstavlja samo jedan posto ejakulata. Naravno, ako partnera ne poznajete i upustili ste se u nezaštićen seks, može vam se dogoditi stvarno svašta, stoga - safe seks.

02.12.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh