« Spektakli
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
SPEKTAKLI

Evita - još jedan spektakularan mjuzikl s West Enda u Zagrebu

Nakon iznimno uspješnih Catsa, mjuzikl Evita iz iste produkcijske kuće donosi spektakularan show koji će Zagrebu još jednom donijeti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa I pjesme

Spektakularni mjuzikl Evita stiže u Arenu
Spektakularni mjuzikl Evita stiže u Arenu (Pamela Raith Photography)
Više o

mjuzikl

,

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

West End

,

cijena ulaznica

,

Evita

Mjuzikl Evita, legendarni show autora Tima Ricea I Andrew Lloyd Webbera, kombinira sve najbolje elemente kazališta, a u Zagreb dolazi 28.veljače 2018. Godine.

Ovo remek djelo je osvojilo mnoge nagrade za pjesme 'Don't Cry For Me Argentina', 'You Must Love Me' I 'Another Suitcase in Another Hall', a osvojio je I Tony nagradu za najbolji mjuzikl.

Nakon iznimno uspješnih Catsa, mjuzikl Evita iz iste produkcijske kuće donosi spektakularan show koji će Zagrebu još jednom donijeti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa I pjesme.

Dok su mnogi upoznati s hollyoodskim blockbusterom iz 1996. godine s Madonnom u glavnoj ulozi, puno bolja verzija u mjuziklu je vjerojatno najbolji opis života Maríe Eve Duarte de Perón. Evita je bila druga supruga argentinskog predsjednika Juana Perona, te je kao prva dama djelovala šest godina - do 1952.

U javnosti od milja zvana Evita, bila je pravi predstavnik naroda I borac za ženska prava u svojoj zemlji. Za vrijeme svog kratkog životnog vijeka, ostavila je neizbrisiv trag na obespravljene žene I socijalno ugrožene sugrađane, vodila je prvu žensku političku stranku u Argentini te je odradila ogromnu količinu humanitarnog rada u svojoj zemlji.

S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu I Broadwayu, više od 20 nagrada I prijevoda mjuzikla na 14 jezika, EVITA je doista show koji se ne smije propustiti.

Turneja 2017/2018 je pod produkcijskom kućom Broadway Entertainment Group,a glavni redatelj mjuzikla je Bill Kenwright, poznat po mnogim mjuziklima, glumi i činjenici da je trenutni predsjednik nogometnog kluba Everton.

Glavnu ulogu u mjuziklu ima sjajna glumica Emma Hatton, poznata po brojnim mjuziklima poput We Will Rock You, Dreamboats and Petticoats i mnogim drugima.

VAŽNE INFORMACIJE:

Mjesto: Arena Zagreb

Datum: 28. Veljače 2018.

Cijene ulaznica: od 189 kuna do 499 kuna

****Poseban popust za prvih 300 ulaznica od 50 kuna po ulaznici ***

Prodaja ulaznica:

Prodaja počinje 4.10. u 9 sati, a ulaznice su dostupne putem sistema Eventim I na www.eventim.hr

03.10.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh