« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
SLAVNI NA JADRANU

Eva Longoria šeta po Šibeniku, Michael Caine po Dubrovniku

POGLEDAJTE GALERIJU - Zvijezda Kućanica Eva Longoria sa suprugom Tonyjem Parkerom razgledala je ljepote Jadrana

Eva Longoria
Eva Longoria (Marija Mihic, Niksa Stipanicev, Sinisa Sunara/ CROPIX)
Više o

Šibenik

,

Eva Longoria

,

Tony Parker

,

Hacienda

,

Skradin

,

žudnja za hranom

,

Međunarodni praznik rada

Glumica Eva Longoria i njen suprug, košarkaš San Antonio Spursa Tony Parker, nastavili su plovidbu Jadranom te su stigli do Skradina. Prvo su obišli Nacionalni park Krka i obližnje suvenirnice gdje je glumica kupila svileni šal, naušnice i drvenu bukaru za vino, nakon čega su nasatvili šetnju gradom gdje su bez ometanja turista uživali u sladoledu i druženju.

Par se s prijateljima navečer uputio prema Šibeniku, ali nije napuštao svoju jahtu Ladyship sve do sljedećeg jutra. Posjetili su kompleks Četiri bunara i izložbu "Bunari - tajne Šibenika" te šibensku katedralu. Longoria i Parker u Hrvatsku su došli s glumcima Amauryjem Nolascom (Zakon braće) i Jennifer Morrison, a prije Šibenika su posjetili Kornate, Zadar i Mali Lošinj. Košarkaš će 9. srpnja u vodičkom klubu Hacienda s hip-hop DJ-em izvesti "DJ Cut Killer i Tony Parker Show".

Poznati britanski glumac Michael Caine sa suprugom Shakirom Baks Caine uživao je u ljepotama Dubrovnika u kojeg je par stigao jahtom. Glumac, koji se proslavio u filmovima poput Monty Python: Smisao života, Batman: Početak i Cura na zadatku, nakon šetnje i kave na Stradunu vratio se na megajahtu Leander koja je bila privezana kod Lokruma.

06.07.2010. 11:02:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh