« Film
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
FILMOVI

Eurimages traži nezavisne filmske stručnjake

Eurimages je objavio Javni poziv kojim traži vanjske stručnjake iz filmske industrije koji bi sudjelovali u odlukama o potpori koprodukcijama

Potraga za znalcima
Potraga za znalcima (Arhiva)
Više o

stručnjaci

,

Eurimages

Nastavno na vanjsku evaluaciju provedenu 2018. godine, europski koprodukcijski fond Eurimages započeo je dubinsku reformu u načinu upravljanja i procesu donošenja odluka, kao i reviziju svojih radnih procedura.

Ta reforma se posebno tiče programa potpora koprodukcijama, čiji će se koncept promijeniti od 1. siječnja 2022. godina.

Slijedom toga, Eurimages Javnim pozivom potražuje vanjske stručnjake iz filmske industrije koji bi sudjelovali u odlukama o potpori.

Kako biste se prijavili na poziv morate ispunjavati sljedeće uvjete:

1. Morate biti dostupni u razdobljima predviđenima za procjenu prijavljenih projekata (to su okvirno: veljača/ožujak, svibanj/lipanj i listopad/studeni)

2. Potrebno je imati najmanje tri godine iskustva u ovim područjima:
pisanje scenarija/režiranje - distribucija/prodaja - produkcija - izvedbena umjetnost - montaža - snimanje (direktor fotografije) - programiranje festivala - druge važne djelatnosti u audiovizualnom sektoru (voditelji odjela: glazba, storyboarding, scenografija, zvuk) - visoka razina poznavanja čitanja engleskog jezika - visoka razina usmenog znanja engleskog ili francuskog jezika (razine B2/C1 - CEFR) - dobro poznavanje međunarodne poslovne prakse u filmskoj industriji, posebno u polju međunarodnih koprodukcija.

Više pročitajte na mrežnoj stranici HAVC-a

06.08.2021. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh