« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Epson predstavlja svoj prvi UV LED flatbed pisač

Model SC-V7000 je osmišljen kako bi udovoljio potrebama današnjih proizvođača natpisa koji se moraju usredotočiti na bržu propusnost i niži ukupni trošak

Epson UV LED pisač
Epson UV LED pisač (Epson)
Više o

Epson

,

UV LED pisač

Model SureColor SC-V7000 isporučuje visokokvalitetni brzi ispis na cijeli niz raznih medija

Za proizvođače natpisa koji žele proširiti svoju ponudu i proizvesti vrlo kvalitetne UV natpise, Epson je danas objavio dostupnost svojeg prvog UV LED flatbed pisač za izradu natpisa. Model SureColor SC-V7000 se nadovezuje na uspjeh Epsonovog nagrađivanog asortimana SureColor S Series pisača za natpise koji postižu visokokvalitetne, brze i pouzdane rezultate na cijelom nizu različitih medija.

Model SC-V7000 je osmišljen kako bi udovoljio potrebama današnjih proizvođača natpisa koji se moraju usredotočiti na bržu propusnost i niži ukupni trošak vlasništva, bez kompromisa oko krajnjeg rezultata.

Ovaj robusni, cjenovno pristupačni pisač je dostupan od studenog, te uključuje Epsonovu Micro Piezo ispisnu glavu u kombinaciji s novim setom od deset originalnih tinti uključujući standardnu sivu, crvenu, bijelu i lak boju. Tako je precizna reprodukcija boje zajamčena za spot i korporativne boje - rezultat ne može biti kompromitiran.

Sustav vakuma u 4 zone dolazi standardno, tako da operatori jedino koriste onaj dio koji je namijenjen za ispis. Značajke poput ionizatora i igli za registraciju omogućavaju laganu uporabu, efikasnost i produktivnost. Kombinacija softvera Epson Edge Print RIP i UV Flatbed kontrolnog sučelja dopušta operatoru ubrzanje postupka ispisa kako bi proizveo vrlo kvalitetne natpise jednostavno i u velikom broju.

Ovaj UV flatbed pisač koji podržava medije dimenzija 2.5 x 1.25 m ispisuje direktno na široku paletu podloga do 80 mm debljine uključujući akril, polikarbonate, PVC, staklo, aluminij, metal, poliester, pjenaste ploče, stiren, drvo i kamen.

Ključne značajke modela SC-V7000

  1. Novi set od 10 boja tinte koji uključuje svijetli cyan, svijetlu magentu i sivu kako bi se smanjila zrnatost i crvenu kako bi se postigle živopisne i jarke boje u ispisu.

  2. Istovremeni ispis velike brzine čak i kad se koristi bijela, neka od boja ili lak koji se postiže jedinstvenom pozicijom ispisne glave. Dodatne boje daju mogućnost uljepšavanja specijalnih ispisa bez gubitka u proizvodnji.

  3. Maksimalne dimenzije medija - Š2500 x D1250 mm

  4. Sustav vakuuma u 4 zone

  5. Igle za registraciju za lagano i dosljedno pozicioniranje

  6. Maksimalna debljina medija 80 mm s automatskim prepoznavanjem i prilagodbom

  7. Ionizator standardno uključen kako bi se smanjila statika koja uzrokuje greške u mlazu

  8. Epson Edge Print RIP softver

Model SureColor SC-V7000 će biti dostupan u zapadnoj Europi od studenog 2020. Ostale regije će biti priključene od travnja 2021.

Piše: Sanja Ledinek
30.09.2020. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh