« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
NOVOSTI

Epson ima prvi sublimacijski printer

Epson SureColor SC-F100 A4 je prvi sublimacijski pisač tvrtke - jednostavan za upotrebu, s niskim ukupnim troškovima vlasništva (TCO)

Epson ima prvi sublimacijki printer
Epson ima prvi sublimacijki printer (Epson)
Više o

sublimacijski printer

,

printer

Za male tvrtke i startup-ove koji žele proširiti svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, Epson danas najavljuje lansiranje modela SureColor SC-F100.

Uz veličinu koja odgovara A4 desktop pisačima, ovaj sublimacijski pisač je savršen za proizvodnju promotivne i personalizirane robe kao što su šalice, privjesci za ključeve, maske za telefone i druge sitnice, pogotovo kada je dostupan prostor na radnom stolu od velikog značaja. Također zadovoljava potrebe proizvođača tekstila koji žele kreirati proizvode po mjeri kao što su kape, pregače, trake za ključeve i mali jastuci.

SC-F100 nudi malim tvrtkama brzu proizvodnju i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) i ne zahtjeva posebno znanje za postavljanje, rad ili održavanje. Bočice s tintom od 140 ml pružaju jeftinija alternativu tintama iz tonera.

SC-F100 je dio Epsonovog kompletnog i pouzdanog rješenja za ispis, koje uključuje tintu, uređaje i papir, a svi oni su dizajnirani za neometani zajednički rad. Daljnji duševni mir je osiguran jamstvom od 1 godine ili 6000 ispisanih listova, što god se prije dogodi.

Ključne karakteristike:

  1. Epson PrecisionCore MicroTFP ispisna glava

  2. Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0 mogućnosti povezivanja

  3. 2,4-inčni LCD ekran u boji

  4. Bočice s tintom od 140 ml koje se mogu nadopunjavati

Piše: Sanja Ledinek
18.10.2020. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh