« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
FASHION.HR

eNVy room glamurom oduševio publiku

Ženstvenost kao okosnica svake eNVy room kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikada, slažu se modni stručnjaci

Glamurozni eNVy room
Glamurozni eNVy room (Fashion.hr)
Više o

Fashion.hr

,

eNVy Room

Poznati modni dvojac eNVy room još je jednom pokazao zašto su miljenici domaće publike ostavivši prepuno gledalište bez daha svojim tamnim i mračnim, a opet izrazito romantičnim modelima. Svoju samostalnu reviju održali su pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike, u srijedu, 18. ožujka, drugog dana BIPA FASHION.HR-a.

Ženstvenost kao okosnica svake eNVy room kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikada. Otvoreno koketiranje sa seksipilom koje istovremeno niti malo ne umanjuje romantičnu crtu, koja se proteže u svakoj njihovoj kolekciji, ublaženo je blago konzervativnim krojevima haljina izrađenim od delikatne čipke koja je najčešće ručno dorađena perjem i perlicama. Silueta je naglašena korzetima i suknjama visokog struka, a gornji dijelovi su uglavnom zatvoreni do grla uokvirenog samo bijelom kragnicom.

Asocijacija je, tvrde dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, mnogo, od glamurozno holivudskih diva, pin up-a, kraljica retro mode Dite Von Teese i Ulyane Sergeenko do viktorijanskog doba, a zajedno stvaraju šarmantnu kohezivnu cjelinu. Crna boja vodi glavnu riječ u ovoj kolekciji ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žuto-zelene i tamno-plave daju svježinu i poletnost. Manekenke su na pisti nosile i najnovije modele sunčanih naočala iz ponude Ghetaldus optike, koje su savršeno upotpunile ženstvene i mistične kreacije.

Osim haljina u kolekciji su zastupljeni već prepoznatljivi eNVy room kombinezoni izrađeni od čipke, viskoze i tila kao i od šarenog, lepršavog muslina i organze. Topovi krojeni kao sako, košulje puf rukava i hlače cigar kroja su također dio nove kolekcije, a na samom kraju revije publiku su oduševile neizostavne eNVy room vjenčanice. 

19.03.2015. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh