Metro-portal.hr

objavljeno 19.03.2015. 10:54:00
FASHION.HR

eNVy room glamurom oduševio publiku

Ženstvenost kao okosnica svake eNVy room kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikada, slažu se modni stručnjaci

Glamurozni eNVy room
Glamurozni eNVy room (Fashion.hr)

Poznati modni dvojac eNVy room još je jednom pokazao zašto su miljenici domaće publike ostavivši prepuno gledalište bez daha svojim tamnim i mračnim, a opet izrazito romantičnim modelima. Svoju samostalnu reviju održali su pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike, u srijedu, 18. ožujka, drugog dana BIPA FASHION.HR-a.

Ženstvenost kao okosnica svake eNVy room kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikada. Otvoreno koketiranje sa seksipilom koje istovremeno niti malo ne umanjuje romantičnu crtu, koja se proteže u svakoj njihovoj kolekciji, ublaženo je blago konzervativnim krojevima haljina izrađenim od delikatne čipke koja je najčešće ručno dorađena perjem i perlicama. Silueta je naglašena korzetima i suknjama visokog struka, a gornji dijelovi su uglavnom zatvoreni do grla uokvirenog samo bijelom kragnicom.

Asocijacija je, tvrde dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, mnogo, od glamurozno holivudskih diva, pin up-a, kraljica retro mode Dite Von Teese i Ulyane Sergeenko do viktorijanskog doba, a zajedno stvaraju šarmantnu kohezivnu cjelinu. Crna boja vodi glavnu riječ u ovoj kolekciji ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žuto-zelene i tamno-plave daju svježinu i poletnost. Manekenke su na pisti nosile i najnovije modele sunčanih naočala iz ponude Ghetaldus optike, koje su savršeno upotpunile ženstvene i mistične kreacije.

Osim haljina u kolekciji su zastupljeni već prepoznatljivi eNVy room kombinezoni izrađeni od čipke, viskoze i tila kao i od šarenog, lepršavog muslina i organze. Topovi krojeni kao sako, košulje puf rukava i hlače cigar kroja su također dio nove kolekcije, a na samom kraju revije publiku su oduševile neizostavne eNVy room vjenčanice. 

19.03.2015. 10:54:00
http://metro-portal.hr/envy-room-glamurom-odusevio-publiku/90704/