« Seks
objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana
LELO

Enigma ispunjavanja želja je napokon riješena

Omiljeni brand solo seks igračaka ima novi dodatak - ENIGMA Wave™ - sljedeća generacija masažera koji ima isti zavodljiv oblik, ali trostruko jači užitak

LELO Enigma
LELO Enigma (LELO)
Više o

seks

,

Enigma

,

LELO

Svi znamo da kada spojite dvije sjajne stvari zajedno, rezultat je često veći od zbroja njegovih dijelova. To je apsolutna istina kada su u pitanju orgazmi: klitoralni orgazmi su divni, a vaginalni nevjerojatan. Ubacite treći element i dobili ste recept za fenomenalni spoj kompleksnih senzacija. Osobito ako ste radili na tome da pojačate intenzitet svog orgazma s LELO ENIGMA masažerom, koji je redefinirao značenje dvostrukog užitka, a od sad uključuje i spektakularnu nadogradnju u obliku trostrukog stimulacijskog masažera, ENIGMA WaveTM.

Iako blended orgasm ('dvostruki orgazam') može zvučati kao nekakav orgazam smoothie, zapravo se radi o nazivu za orgazam koji se postiže stimuliranjem više erogenih zona istovremeno.

Opće je prihvaćeno da postoje dvije osnovne vrste orgazama kod žena: klitoralni i vaginalni. Naravno, postoje mnoge druge vrste orgazama koji su suptilniji i individualniji, ali dvostruki orgazam (kombinacija spomenuta dva) je barem dvostruko intenzivniji od bilo kojeg od ovih. Ovo je "napredniji" tip orgazma jer zahtijeva dobro poznavanje vlastitog tijela.

Zanimljivo je kako čak i uz svu medicinsku i znanstvenu literaturu još uvijek postoje rasprave i zablude o ženskoj anatomiji. Na primjer, mnoge žene ne shvaćaju da njihov klitoris ima "krakove" koje se protežu oko otvora vagine, a zatim u vaginu. Poanta ovoga je da kada počnete obraćati pozornost na cijeli klitoris, a ne samo na vanjski dio, te istovremeno stimulirajući svoju G-točku, rezultat će vjerojatno biti puno intenzivniji orgazam nego što ste vjerojatno navikli.

Mnoge žene koje teže 'dvostrukim' orgazmima postižu ih pomoću igračaka. Što ste uzbuđeniji, to će vam biti ugodnije i lakše. Kad vas 'dvostruki' orgazam konačno obuzme, primijetit ćete kako se mišići stežu cijelom unutarnjom stranom vaše vagine; ta dubina je ono što 'dvostrukom' orgazmu daje njegov intenzitet.

Prepustite se užitku uz ENIGMA WaveTM

S patentiranom WaveMotionTM tehnologijom i tri sinkronizirana motora, ENIGMA WaveTM se kreće poput suptilnih valova, kombinirajući ugodnu unutarnju stimulaciju s razigranim i dubokim senzacijama. Realistično oponaša pokrete prstiju, a produžetak se rotira u vama prenoseći vibracije, te pružajući užitak G-točki. Prvi motor je odgovoran za unutarnju stimulaciju soničnim valovima, drugi motor je odgovoran za osjetne vibracije, a treći motor koristi SenSonicTM tehnologiju za isporuku soničnih vibracija koje rezoniraju duboko unutar strukture klitorisa za potpuno novu razinu osjeta.

ENIGMA WaveTM kombinira sonične valove i nježne vibracije za nevjerojatno osjetilno iskustvo bez izravnog kontakta. Silikon je dizajniran da apsorbira sonične valove i pruža duboke, nježne sonične valove koji stimuliraju cijelo područje klitorisa za intenzivan užitak i zadovoljavajuće orgazme.

S ovom revolucionarnom tehnologijom moći ćete doživjeti 'dvostruke' orgazme jedan za drugim, što vam omogućuje da se prepustite užitku onoliko puta koliko želite, a da ne morate pomaknuti ni prstom.

Spremni za orgazmičko putovanje? Imamo par savjeta.

Koristite ju pod tušem. ENIGMA WaveTM je 100% vodootporna. Prethodno se poigrajte glavom tuša, stimulirajući svoju vulvu različitim intenzitetom. Zatim podignite jednu nogu, provjerite stojite li sigurno, nanesite svoj omiljeni lubrikant na igračku i uživajte u zabavi. To što nakon toga ne morate čistiti veliki je plus.

Oslobodite ruke. Kada vam se ruke umore od držanja igračaka, možete lako upotrijebiti svoje noge kako biste mogli uživati u užitku bez ruku. Nakon umetanja igračke, povucite bedra zajedno kako biste držali igračku na mjestu. Rukama dodirujte ostale erogene točke na svom tijelu.

Uključite svog partnera. Ubacivanje seks igračaka u spavaću sobu može vam pomoći da začinite rutinu i izgradite intimniju vezu s partnerom. Dopustite im da gledaju kako masturbirate koristeći ENIGMA WaveTM, zamolite ih da koriste igračku na vama ili učine bilo što između kako biste istražili nove načine uživanja u seksu zajedno.

ENIGMA Wave TM ukratko:

  • 3 motora za trostruki užitak

  • WaveMotionTM tehnologija stvara pokret poput prsta i pruža užitak iznutra

  • SenSonicTM tehnologija pruža potpuno novi osjećaj pomoću soničnih vibracija

  • Ergonomski unutarnji stimulator

  • Materijal: Silikon siguran za tijelo, ABS plastika

  • Boja: Cyber ljubičasta, crna

  • MPC: ENIGMATM 259 eura/259 američkih dolara

08.09.2023. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh