« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
SPORAZUMNO

Elvis Scoria više ne sjedi na klupi Istre 1961

Najizgledniji nasljednik je Ilija Lončarević, ali spominju se i Mile Petković, te Mladen Frančić

(Davor Žunić/Cropix)
Više o

Elvis Scoria

,

Istra 1961

Hrvatski nogometni stručnjak Elvis Scoria više nije trener pulskog prvoligaša Istre 1961, odlučeno je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora kluba, gdje je sporazumno raskinut ugovor.

Po riječima izvršnog dopredsjednika kluba Ivana Heraka, ekipu će do daljnjega, odnosno do dolaska novog trenera, voditi Scorijin pomoćnik Valdi Šumberac.

"Sve je ispalo više nego korektno, i s naše i sa njegove strane, gdje su u prvom planu bili interesi kluba. Upravo iz tog razloga, koliko god to zvučalo nestvarno, Scoriji će vrata našeg kluba za buduću suradnju uvijek biti otvorena", istaknuo je Herak.

Prema dostupnim informacijama koje je večeras potvrdio i izvršni dopredsjednik kluba, najizgledniji nasljednik Scorije na klupi Istre je Ilija Lončarević. No, pored njega spominju se još i Mile Petković, te Mladen Frančić.

"S novim trenerom prioritet nam je dogovoriti suradnju na najmanje godinu i pol dana kako bi on imao vremena organizirati cjelokupan rad stručnog stožera u klubu", kazao je Ivan Herak.

Momčad Istre 1961 se nakon 13. prvenstvenih kola nalazi na 14. mjestu sa dvije pobjede, tri remija i osam poraza. (hina/metro-portal)

02.11.2009. 20:34:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh