« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
POSLJEDNJI POČINAK

Elizabeth Taylor pokopana u krugu obitelji

Groblje Forest Lawn u Glendaleu posljednje je počivalište velikana poput Walta Disneyja ili Jimmyja Stewarta

Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylor (Wikipedia)
Više o

Elizabeth Taylor

,

groblje Forest Lawn

Elizabeth Taylor pokopana je u četvrtak popodne po mjesnom vremenu u krugu obitelji na groblju Forest Lawnu u Glendaleu, objavila je američka policija prenosi Hina. 

Taylor, koja je umrla u srijedu u 80. godini, pokopana je u blizini još nekih američkih filmskih velikana poput Humphreyja Bogarta, Clarka Gablea, Jean Harlow, Spencera Tracyja, Walta Disneyja ili Jimmyja Stewarta.

Glasnogovornik policije u Glendaleu rekao je novinarima okupljenima ispred groblja da je ceremonija samo za obitelj, a nazočilo joj je tridesetak ljudi.

Elizabeth Taylor nadživjelo je četvero djece, osmero unučadi i četvero praunučadi. Taylor će biti položena u velikom mauzoleju, ali ne pored svog bliskog prijatelja Michaela Jacksona. Magazin People objavio je da je pogreb ovako žurno organiziran jer se Taylor obratila na judaizam.

U međuvremenu je najavljeno kako će u petak sva svjetla na Broadwayju biti ugašena u njezinu čast. Sve kazališne reklame i svjetla bit će ugašena u 20 sati po mjesnom vremenu, u vrijeme kada obično počinju predstave, i u mraku će biti točno minutu. Elizabeth Taylor, najpoznatija po svojim filmskim ulogama, na kazališnim pozornicama Broadwayja nastupala je 50-ih i 60-ih godina.

25.03.2011. 08:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh