« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
NAGRAĐENI NAJBOLJI

Dodijeljene prve nagrade Comedy Centrala

David Letterman, Tina Fey i Alec Baldwin nalaze se među komičarima kojima su u subotu pripala priznanja kao najuspješnijima

Fotografija vijesti
Više o

nagrade

,

comedy central

Alec Baldwin ("Televizijska posla") i Kristen Wiig ("Saturday Night Live") osvojili su nagrade za najbolje televizijske glumce komičare, prenosi Hina. Tina Fey ("Savršeni spoj") i Zach Galifianakis ("Večera s idotom") nagrađeni su kao najbolji filmski glumci komičari.

"Modern Family" primila je nagradu kao najbolja humoristična TV serija, a "Murjaci s klupe" kao najbolja filmska komedija. "The Daily Show with Jon Stewart", udarna emisija Comedy Centrala, nagrađena je kao najbolja kasnovečernja humoristička serija, a crtić "Priča o igračkama 3" kao najbolji animirani film u kategoriji komedije.

"Louis C.K.: Hilarious" osvojio je nagradu za najbolji 'stand up' komičarski show program, dok je "Childrens Hospital" nagrađena kao najbolja alternativna humoristička serija. Daniel Tosh proglašen je za najboljeg mladog komičara. Eddieu Murphyu pripala je nagrada za komičarsku ikonu, dok je David Letterman, voditelj "Late showa" na CBS-u, postao prvi dobitnik nagrade Johnnyja Carsona za komičarsku izvrsnost.

Carson (1925-2005.) je rodonačelnik američkih kasnonoćnih talk-show emisija, koji je 30 godina vodio svoj show na NBC-u (1962-1992.). Njegov format u kojem se humoristični osvrt na aktualna događanja kombinira s intervjuima triju slavnih osoba, uključujući hollywodske zvijezde koje promoviraju nove filmove i glazbene goste i danas dominira u sličnim programima svih američkih televizija. Dodjela "Comedy Awards" bit će prikazana 10. travnja na Comedy Centralu i drugim kablovskim televizijama u vlasništvu Viacoma.

27.03.2011. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh