« Život
objavljeno prije 9 godina
NAKON DVIJE GODINE VEZE

Elisabetta Canalis tvrdi kako joj je Clooney bio poput oca

Iako je Clooney u novoj vezi, Canalis ima samo lijepe riječi za njega i kaže da je on pravi džentlmen te da ga je poštovala kao žena

Fotografija vijesti
Više o

George Clooney

,

veza

,

Elisabetta Canalis

,

Bruno Vespa

Elisabetta Canalis, talijanska ljepotica koja je bila dvije godine u vezi s Georgeom Clooneyjem, iznijela je neke iznenađujuće detalje njihove veze u novoj knjizi talijanskog novinara Brune Vespe nazvanoj "Questo Amore" ("Ova ljubav"), piše magazin People.

Hvaleći 50-godišnjeg dobitnika Oscara kao "osobu koja je najviše cijenila moju žensku stranu", Canalis (33) je istaknula da joj je Clooney bio "poseban i vrlo važan, kao što bi bio otac".

Na traženje Vespe da pojasni tu izjavu ona je rekla da su oni više imali "odnos oca i kćeri". Upitana jesu li prekinuli zbog njegove averzije na brak, ona je rekla da to nije bio razlog.

"George i ja nismo nikad razgovarali o braku niti djeci", kazala je ona. "Kraj veze nije prouzročilo pitanje braka nego naše osobne potrebe."

Iako je Clooney u novoj vezi, Canalis ima samo lijepe riječi za njega i kaže da je on pravi džentlmen te da ga je poštovala kao žena i kao partnerica.

30.10.2011. 12:25:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh