« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
ISPROBAJTE!

Eliksir mladosti iz vaše kuhinje

Eliksir mladosti mračni je predmet želja ljudi od davnina, jer svi žele izgledati mladoliko i lijepo - a ovaj eliksir iz kućne radinosti napravit će upravo to

Vratite mladost svom licu i kosi
Vratite mladost svom licu i kosi (Arhiva)
Više o

eliksir mladosti

,

sijeda kosa

,

mladolik izgled

,

lijepa koža

Mladolik izgled i lijep ten san su mnogima koji nisu od mladosti pazili na prehranu i njegu kože, a kad uz to dođu i prve sijede, ne žali se novaca na čudotvorne kozmetičke pripravke koji bi trebali vratiti mladost licu i kosi.

Naravno, nakon potrošene gomile novaca rezultati su daleko od onoga što su kozmetičke kuće obećavale, pa slijedi razočaranje ... osim ako ne napravite ovaj eliksir mladosti i prepustite stvari naboljem kozmetičaru na svijetu - Majci Prirodi.

Evo recepta koji će vašem licu vratiti mladost, zaustaviti nastajanje novih sijedih i izbrisati godine kao da nisu prošle.

Eliksir mladosti

Sastojci

- pola kilograma meda (provjerenog domaćeg podrijetla)
- 100 ml lanenog ulja (iz organske proizvodnje)
- češanj češnjaka
- 2 limuna (nešpricana)
- pet-šest klinčića

Priprema

Ogulite koru s jednog limuna, očistite češnjak i klinčiće pa stavite u blender zajedno s neoguljenim limunom. Usitnite, dodajte med i nastavite miješati dok ne dobijete homogenu smjesu. Nakon toga polako dodajte laneno ulje i miješajte dok se svi sastojci ne prožmu. Smjesu stavite u staklenku i pohranite u hladnjak.

Upotreba

Jedna žličica eliksira prije obroka, tri puta dnevno.

14.02.2016. 09:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh