« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
NOVITETI

Elemental izdao novi album U redu je

Ovaj zagrebački bend tijekom godina marljivog rada postao je regionalna sila koja svojim iskrenim i uvjerljivim pjesmama svakim albumom otvara novu stranicu

U redu je - novi album Elementala
U redu je - novi album Elementala (Menart)
Više o

Elemental

,

Remi

,

novi album

,

U redu je

,

Shot

Tri godine nakon što su publici predstavili svoj posljednji album "Vertigo" kojeg je obožavala i publika i kritika, Elemental javnosti napokon otkriva svoj novi, šesti album - "U Redu Je" koji je od DANAS u prodaji!

Ovaj zagrebački bend tijekom godina marljivog rada postao je regionalna sila koja svojim iskrenim i uvjerljivim pjesmama svakim albumom otvara novu stranicu i konstantno osvježava hrvatsku glazbenu scenu. Impozantna brojka od čak šest albuma daje do znanja da Elemental ima kvalitetu koja je potrebna za ovako dugovječan staž!

Pjesma „Po mojoj mjeri" najavila je album „U redu je", a Elemental s novim pjesmama nastavlja s nešto žešćim zvukom. Osim pjesme „Po mojoj mjeri", na albumu se nalazi još jedanaest novih pjesama, a svaka ima svoju priču koja slušatelje uvlači u novi svijet. Instrumentalno i tekstualno zreliji nego ikada, Elemental osvješćuje u socijalno i politički angažiranim pjesmama, ali i progovara o pričama malih ljudi i vlastitim životima i osjećajima. Album je zaokružena cjelina s pozitivnom porukom u naslovu - "U Redu Je" - jer nam svima u ova vremena treba malo pozitive!

Za album "U redu je" ekipa iz Elementala sama je skladala glazbu, napisala stihove i producirala album pokazujući da su kolektiv koji konstantno radi na sebi i za koji ne postoje prepreke. Elemental očekuje radno ljeto i promotivne svirke kojima će publici iz prve ruke predstaviti sjajne pjesme s novog albuma koji je od danas u prodaji!

Evo što o novom albumu kažu frontmeni benda, Remi i Shot:

Remi: "Ne mogu opisati koliko sam sretna što je album napokon vani! Uzbuđena sam jer znam koliko je truda i rada uloženo u ovaj novi materijal i jedva čekam vidjeti reakcije publike. Ponosna sam na bend jer smo svi dali svoj apsolutni maksimum, i tekstualno i instrumentalno. U posljednje tri godine, napravili smo velik broj pjesama, a ovih 12 je ono najbolje od nas, pjesme koje su nama bile najdraže. Nadam se da će publika osjetiti da dolaze iz srca."

Shot: "Album je sukus rada posljednje tri godine! Pažljivo smo probrali pjesme i super sam zadovoljan sa svakom od njih. Naš je album kompaktna cjelina, a ne samo skup singlova i mislim da je to zapravo cilj svakog dugogodišnjeg benda - napraviti album koji ima glavu i rep. U posljednjoj fazi rada, pjesme su se izvrsno poklopile s dizajnom omota; naime, svaka pjesma ima svoju fotografiju koje je izradio naš basist Konrad, u suradnji s dizajnerom Dušanom Jungićem. Zbilja mi je drago što mogu reći - ovo je potpuno izdanje!"

Donosimo i popis pjesama s novog albuma „U redu je":

Balkana
Po mojoj mjeri
Sto jedan razlog
Nož
Neustrašivi
Šok
Prokleta ljubav
Prašina
Bolji si
Hejteri
Jel' ovo kraj
U redu je


Elemental pratite na Facebooku i Twitteru, a slušajte na Youtube kanalu

Za sve detalje oko ljetnih koncerata posjetite www.elemental.hr

14.05.2013. 14:38:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh