« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
COOL

Ekskluzivno modno putovanje na Jahti mode u suradnji s Booking.comom

Nezaboravno iskustvo i noćenje inspirirano je kolekcijom modne kuće alice + olivia za proljeće 2019. nazvanom “Karta za zemlju čudesa”

Požurite!
Požurite! (Booking.com)
Više o

New York

,

tjedan mode

,

Booking.com

,

alice + olivia

Za vrijeme održavanja njujorškog Tjedna mode 2018., Booking.com po prvi je put predstavio suradnju sa suvremenom modnom kućom alice + olivia. Spomenuta suradnja putnicima nudi nevjerojatnu priliku da rezerviraju smještaj na Jahti mode u njujorškom pristaništu Chelsea.

Modna kuća alice + olivia predstavit će svoju kolekciju za Proljeće/Ljeto '19, "Karta za zemlju čudesa", 11. rujna 2018. godine u fotografskom studiju Pier59 Studios, poznatom odredištu međunarodno poznatih dizajnera i modne industrije. Pozornica B poslužit će kao pozadinska scena modnoj prezentaciji kuće alice + olivia, uz pokroviteljstvo Booking.com-a. Detaljna scenografija poslat će goste revije na čarobne lokacije, uključujući Positano u Italiji, Pariz u Francuskoj, Maroko i ruralne engleske predjele Ujedinjenog Kraljevstva, lokacije inspirirane pravim odredištima i smještajnim objektima dostupnima na stranicama Booking.com-a.

Posjetitelji Tjedna mode, odnosno gosti modne kuće alice + olivia i Booking.com-a stići će na južni ulaz u pristanište Chelsea, odakle će se uputiti na svoje interaktivno putovanje "zemljom čudesa".  Goste će dočekati Jahta mode duga 21 metar, jedinstveni smještajni objekt dostupan samo na Booking.com-u. Jahta će biti uređena u prepoznatljivom stilu brenda alice + olivia, kao stvorenom za bijeg od svakodnevice. Pier59 Studios bit će ispunjen scenskim prikazima različitih odredišta koja podsjećaju na ona iz ponude Booking.com-a s modelima u najnovijoj odjeći modne kuće alice + olivia za Proljeće/Ljeto '19.

Jedinstvena prednost ove suradnje jest u tome što će troje gostiju imati priliku rezervirati epsko noćenje putem Booking.com-a. Jahta s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, korištena u modnom izlaganju kuće alice + olivia, bit će dostupna za rezervacije gostima Booking.com-a kojima će omogućiti boravak u Positanu u samom srcu njujorškog Tjedna mode.

Putnici koji su zainteresirani za ovo modno putovanje trebaju djelovati brzo jer je za rezervaciju dostupno samo nekoliko odabranih noćenja. Booking.com će 5., 6. i 7. rujna svaki dan u 17:00 sati (EST) omogućiti rezervaciju boravka u trajanju od 1 noćenja na Modnoj jahti za boravak 11., 12. i 13. rujna. Nekoliko sretnika koji rezerviraju smještaj na jahti uživat će u vrhunskom modnom tjednu, jer će imati priliku provesti noć u smještaju koji je osmislila modna kuća alice + olivia. Uz noćenja 11. rujna bit će uključene dvije ulaznice za prezentaciju modne kuće alice + olivia. Gosti koji rezerviraju smještaj 12. i 13. rujna moći će uživati u shoppingu u alice + olivia butiku. Ovaj jedinstveni doživljaj možete rezervirati ovdje za samo 59 USD na stranici smještajnog objekta na Booking.com-u: https://www.booking.com/hotel/us/alice-olivia-fashion-yacht.html

„Putovanje je za mene uvijek bila velika inspiracija; ono igra veliku ulogu u mom kreativnom procesu. Tema moje prezentacije ove sezone je „Karta za Zemlju čudesa". Željela sam da moja kolekcija i doživljaj odražavaju žene iz cijelog svijeta te živopisne zemlje i kulture koje one predstavljaju; otisci, uzorci i boje svake destinacije nastavljaju me inspirirati", rekla je Stacey Bendet, Glavna izvršna direktorica i Direktorica za kreativnost modne kuće alice + Olivia. „Uz ovo partnerstvo s Booking.com-om zadovoljstvo mi je spojiti svijet putovanja s modom, tako da se istakne utjecaj koji moda ima na putovanja i obrnuto."

„Moda igra veliku ulogu kod naših gostiju pri planiranju i pripremanju za godišnji odmor koji oni provode na lokacijama diljem svijeta. Zadovoljstvo nam je što našim partnerstvom s modnom kućom alice + olivia možemo prigrliti samopouzdanje i užitak koje donosi moda", izjavila je izvršna direktorica Booking.com-a Gillian Tans „Ovaj modni tjedan u New Yorku na najbolji način slavi iskustvo mode i putovanja uz vrhunski doživljaj mode u New Yorku u odličnom i jedinstvenom smještaju."

Ova jedinstvena inicijativa slavi nevjerojatnu raznolikost ponude Booking.com-a i luksuzni je primjer samo jednog od brojnih nezaboravnih iskustava putovanja u kojima putnici mogu uživati u nekom od više od 5,5 milijuna smještajnih jedinica kao što su kuće za odmor, apartmani i ostali jedinstveni smještajni objekti - savršenom nizu smještajnih objekata koji mogu prezentirati kolekciju modne kuće alice + olivia. Popis objekata Booking.com-a koji podsjećaju na lokacije predstavljene u prezentaciji modne kuće alice + olivia Proljeće/Ljeto 2019. dostupan je na zahtjev.

23.08.2018. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh