Metro-portal.hr

objavljeno 23.08.2018. 14:01:00
COOL

Ekskluzivno modno putovanje na Jahti mode u suradnji s Booking.comom

Nezaboravno iskustvo i noćenje inspirirano je kolekcijom modne kuće alice + olivia za proljeće 2019. nazvanom “Karta za zemlju čudesa”

Požurite!
Požurite! (Booking.com)

Za vrijeme održavanja njujorškog Tjedna mode 2018., Booking.com po prvi je put predstavio suradnju sa suvremenom modnom kućom alice + olivia. Spomenuta suradnja putnicima nudi nevjerojatnu priliku da rezerviraju smještaj na Jahti mode u njujorškom pristaništu Chelsea.

Modna kuća alice + olivia predstavit će svoju kolekciju za Proljeće/Ljeto '19, "Karta za zemlju čudesa", 11. rujna 2018. godine u fotografskom studiju Pier59 Studios, poznatom odredištu međunarodno poznatih dizajnera i modne industrije. Pozornica B poslužit će kao pozadinska scena modnoj prezentaciji kuće alice + olivia, uz pokroviteljstvo Booking.com-a. Detaljna scenografija poslat će goste revije na čarobne lokacije, uključujući Positano u Italiji, Pariz u Francuskoj, Maroko i ruralne engleske predjele Ujedinjenog Kraljevstva, lokacije inspirirane pravim odredištima i smještajnim objektima dostupnima na stranicama Booking.com-a.

Posjetitelji Tjedna mode, odnosno gosti modne kuće alice + olivia i Booking.com-a stići će na južni ulaz u pristanište Chelsea, odakle će se uputiti na svoje interaktivno putovanje "zemljom čudesa".  Goste će dočekati Jahta mode duga 21 metar, jedinstveni smještajni objekt dostupan samo na Booking.com-u. Jahta će biti uređena u prepoznatljivom stilu brenda alice + olivia, kao stvorenom za bijeg od svakodnevice. Pier59 Studios bit će ispunjen scenskim prikazima različitih odredišta koja podsjećaju na ona iz ponude Booking.com-a s modelima u najnovijoj odjeći modne kuće alice + olivia za Proljeće/Ljeto '19.

Jedinstvena prednost ove suradnje jest u tome što će troje gostiju imati priliku rezervirati epsko noćenje putem Booking.com-a. Jahta s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, korištena u modnom izlaganju kuće alice + olivia, bit će dostupna za rezervacije gostima Booking.com-a kojima će omogućiti boravak u Positanu u samom srcu njujorškog Tjedna mode.

Putnici koji su zainteresirani za ovo modno putovanje trebaju djelovati brzo jer je za rezervaciju dostupno samo nekoliko odabranih noćenja. Booking.com će 5., 6. i 7. rujna svaki dan u 17:00 sati (EST) omogućiti rezervaciju boravka u trajanju od 1 noćenja na Modnoj jahti za boravak 11., 12. i 13. rujna. Nekoliko sretnika koji rezerviraju smještaj na jahti uživat će u vrhunskom modnom tjednu, jer će imati priliku provesti noć u smještaju koji je osmislila modna kuća alice + olivia. Uz noćenja 11. rujna bit će uključene dvije ulaznice za prezentaciju modne kuće alice + olivia. Gosti koji rezerviraju smještaj 12. i 13. rujna moći će uživati u shoppingu u alice + olivia butiku. Ovaj jedinstveni doživljaj možete rezervirati ovdje za samo 59 USD na stranici smještajnog objekta na Booking.com-u: https://www.booking.com/hotel/us/alice-olivia-fashion-yacht.html

„Putovanje je za mene uvijek bila velika inspiracija; ono igra veliku ulogu u mom kreativnom procesu. Tema moje prezentacije ove sezone je „Karta za Zemlju čudesa". Željela sam da moja kolekcija i doživljaj odražavaju žene iz cijelog svijeta te živopisne zemlje i kulture koje one predstavljaju; otisci, uzorci i boje svake destinacije nastavljaju me inspirirati", rekla je Stacey Bendet, Glavna izvršna direktorica i Direktorica za kreativnost modne kuće alice + Olivia. „Uz ovo partnerstvo s Booking.com-om zadovoljstvo mi je spojiti svijet putovanja s modom, tako da se istakne utjecaj koji moda ima na putovanja i obrnuto."

„Moda igra veliku ulogu kod naših gostiju pri planiranju i pripremanju za godišnji odmor koji oni provode na lokacijama diljem svijeta. Zadovoljstvo nam je što našim partnerstvom s modnom kućom alice + olivia možemo prigrliti samopouzdanje i užitak koje donosi moda", izjavila je izvršna direktorica Booking.com-a Gillian Tans „Ovaj modni tjedan u New Yorku na najbolji način slavi iskustvo mode i putovanja uz vrhunski doživljaj mode u New Yorku u odličnom i jedinstvenom smještaju."

Ova jedinstvena inicijativa slavi nevjerojatnu raznolikost ponude Booking.com-a i luksuzni je primjer samo jednog od brojnih nezaboravnih iskustava putovanja u kojima putnici mogu uživati u nekom od više od 5,5 milijuna smještajnih jedinica kao što su kuće za odmor, apartmani i ostali jedinstveni smještajni objekti - savršenom nizu smještajnih objekata koji mogu prezentirati kolekciju modne kuće alice + olivia. Popis objekata Booking.com-a koji podsjećaju na lokacije predstavljene u prezentaciji modne kuće alice + olivia Proljeće/Ljeto 2019. dostupan je na zahtjev.

23.08.2018. 14:01:00
http://metro-portal.hr/ekskluzivno-modno-putovanje-na-jahti-mode-u-suradnji-s-booking-comom/113927/