« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
ZUCKERBERG SENIOR

Edward Zuckerberg - pravi otac Facebooka

Ja sam doslovno otac Facebook, napisao je zubar Edward Zuckerberg u pismu svojim pacijentima

Edward i Karen Zuckerberg
Edward i Karen Zuckerberg (Facebook)
Više o

Facebook

,

Mark Zuckerberg

,

Edward Zuckerberg

Edward Zuckerberg je otac su-osnivača Facebook Marka Zuckerberga, a tu činjenicu rado koristi kako bi promovirao svoju stomatološku ordinaciju u blizini New Yorka. "Ja sam doslovno otac Facebooka", napisao je Zuckerberg senior nedavno u promotivnom pismu svojim pacijentima.

Stomatolog je tim riječima pokušao pacijentima dati do znanja da je njegova ordinacija odlično opremljena najkvalitetnijim i najnovijim uređajima, jednako kao što je Facebook u svom segmentu uvijek u toku vremena ako ne i korak ispred konkurencije.

Naravno da se stomatološka ordinacija Zuckerberga promovira i putem stranice na Facebooku preko koje liječnici redovito komuniciraju sa svojim sadašnjim i potencijalnim pacijentima. Pošto mu posao već godinama cvate, Edward je bez problema platio školarinu svom sinu na Harvardu što se pokazalo kao odlična investicija.

Ni Zuckerberg junior ne spava

I dok Edward vješto koristi činjenicu da je otac poznatog mladog poduzetnika, Mark Zuckerberg i dalje marljivo radi na širenju Facebooka. Početkom tjedna je u Europi pokrenuo servis "Deals" koji korisnicima jamči popuste u određenim trgovinama i restoranima, ako se virtualno (putem pametnog telefona) prijave za neki proizvod ili uslugu. Facebook na taj način želi zavladati lokalnim online oglašavanjem.

02.02.2011. 19:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZarađujemMasno
    03.02.2011. 08:57
    pa pametan čovik da bar nešto koristi ima od sina :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh