« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
POZITIVNO RAZMIŠLJANJE

Eduardo: Rastu mi forma i samopouzdanje

Prije dvije godine, točnije 23. veljače 2008., Eduardu je lijevu nogu nesmotrenim startom slomio Birminghamov branič Martin Taylor

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

nogomet

,

Eduardo da Silva

,

Arsenal

,

ozljeda

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i londonskog Arsenala, Eduardo da Silva, tvrdi da je napokon spreman zaključiti dvogodišnju noćnu moru protkanu ozljedama.

Prije dvije godine, točnije 23. veljače 2008., Eduardu je lijevu nogu nesmotrenim startom slomio Birminghamov branič Martin Taylor. Od toga datuma traje oporavak i traženje puta povratka hrvatskog napadača kojem niz manjih ozljeda, uobičajenih nakon duge pauze, prijeći da zablista na jednak način kako je u Arsenalu i startao.

Eduardo, koji se nada da će se protiv Stokea vratiti nakon dvotjedne pauze zbog ozljede zadnje lože, priželjkuje da se sreća napokon okrene na njegovu stranu, piše Daily Mirror, te citira:

"Prestao sam gledati unatrag i razmišljati o negativnim stvarima. Radujem se onome što dolazi nakon što sam propuštao utakmice i imao godinu koja je na mene utjecala."

"Više nemam problema s nogom, ali imam s ozljedama mišića budući da me dugo nije bilo, a naporno radim kako bih se vratio. Fizički, pak, rastem, a jači sam i psihički. Raste mi i samopuzdanje i vjerujem da sam u klubu koji može do naslova prvaka i trofeja. Jedna smo od deset najjačih momčadi na svijetu", zaključio je Eduardo da Silva. (Totalsport)

24.02.2010. 21:20:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh