« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
DANAS

Editors i Jonathan - satnica koncerta

Jonathan počinje u 20:30, a Editorsi sat kasnije, no kako je ostalo još malo ulaznica, požurite po svoju da ne bude kasno

Editorsi u Tvornici
Editorsi u Tvornici (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Editors

,

satnica koncerta

,

Jonathan

Ljetnu stanku zagrebačka Tvornica prekida sjajnim gostovanjem i jesensku sezonu otvara nastupom britanske grupe Editors 4. rujna u Velikom pogonu. Već otprije poznati zagrebačkoj publici ovi dark indie majstori ovaj put dolaze u sklopu svoje velike europske turneje na kojoj promoviraju posljednjih studijski album "The Weight Of Your Love". Jedino je to njihovo gostovanje u regiji te ujedno prvo veliko strano gostovanje u Hrvatskoj ove jeseni.

Kao predgrupa nastupit će riječka indie rock petorka Jonathan čiji su debut album "Bliss" i sjajna dva singla "Maggie" i "Communicate!" među najkvalitetnijim i najzapaženijim novitetima na regionalnoj glazbenoj sceni u proteklih godinu dana.

Vrata Tvornice otvaraju se u 19:30. Grupa Jonathan počinje nastup u 20:30, a Editors na scenu stupaju u 21:30. S obzirom da je ostalo još jako malo ulaznica očekujemo da će koncert biti rasprodan kroz koji sat.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 150 kn, dok će cijena na dan koncerta biti 170 kn.

Prodajna mjesta:

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

04.09.2014. 09:33:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh