« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
NAJAVE

e-xperience - promocija elektronske glazbe

U želji za očuvanjem i napretkom elektroničke i glazbene scene u doba disfunkcije koncertnih i klupskih nastupa, hrvatski DJ i producent E-Base u suradnji s produkcijskom kućom Jukebox.hr pokrenuo je novi video projekt pod nazivom 'e-xperience'. U pet

Insolate
Insolate (Arhiva)
Više o

YouTube

,

E-base

,

e-xperience

U želji za očuvanjem i napretkom elektroničke i glazbene scene u doba disfunkcije koncertnih i klupskih nastupa, hrvatski DJ i producent E-Base u suradnji s produkcijskom kućom Jukebox.hr pokrenuo je novi video projekt pod nazivom 'e-xperience'.

U petak, 11. studenog, u 20 sati premijerno će biti objavljena prva epizoda koju će svi zainteresirani moći pogledati na službenoj Facebook stranici.

Nakon premijere, epizoda će biti dostupna i na službenom YouTube kanalu.

Projekt ide korak dalje u promociji izvođača elektroničke glazbe i umjetnika te publici donosi najbolje performanse elektroničke glazbe, a njegovo ime nastalo je kao kratica engleskog izraza „electronic experience".

„Publici zakinutoj za neposredno uživanje u elektroničkoj glazbi u online varijanti donosimo najbolje video nastupe vrhunskih izvođača i autora elektroničke glazbe. Kroz lokacije i izvođače spajamo kulturno nasljeđe i budućnost u nezaboravno iskustvo. Publika želi ostati u dodiru s elektroničkom glazbom i uživati u njoj, a iako nas trenutna društvena situacija ograničava, moderna tehnologija omogućava nam da elektronička glazba dopre do svoje publike, osvoji i neke nove fanove, ali i da promoviramo najbolje od Hrvatske, kako turističke tako i vrhunske umjetničke destinacije", izjavio je producent i autor projekta E-Base.

Prvi izvođač je Insolate, renomirana i internacionalno popularna hrvatska techno producentica i DJ-ica. Insolate je vlasnica izdavačke kuće „Out Of Place Records" i event projekta „Traume", a uz medijsku prisutnost i mnogobrojna izdanja za svoju i inozemne izdavačke kuće, pokreće i nekoliko odličnih online projekata vezanih za glazbenu produkcijsku i DJ edukaciju.

Njezin nastup snimljen je na fantastičnoj lokaciji osječke Tvrđe, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka. Producent videa je E-Base, montažu i post produkciju potpisuje Gienni Varga u suradnji s produkcijskom kućom IVOMI, a iza atraktivnih snimaka kamerom i dronovima stoji mlada i talentirana ekipa osječkog studija „KADAR".

11.12.2020. 13:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh