« Fun
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
JAAAKO GLUPO

Dvojac markerom nacrtao maske i krenuo u pljačku

Pokušaj maskiranja već je proglašen najgorim u povijesti dok su akteri odmah pokupili nadimke 'glup i gluplji'

(cnn)
Više o

provala

,

maska

,

marker

,

glup i gluplji

Dvojica vrlo nesretnih Amerikanaca, Matthew McNelly i , novi su junaci kriminalne gluposti. Mladići stari 23 i 20 godina odlučili su odraditi provalu 'maskirani' licima zašaranim crnim markerom i to, naravno, onim vodootpornim.

McNelly i Miller uhićeni su u Carrollu u Iowi nakon što su svjedoci prijavili dvojac koji s lažnim bradama i nacrtanim maskama pokušava provaliti u stan.

Policija ih nije zatekla na mjestu zločina, ali ubrzo su tijekom provjere vozila 'naišli' na pijane mladiće koji su na licima imali ostatke 'maski'. Policajcima, nakon podosta smijeha, nije bilo teško zbrojiti dva i dva pa je dvojac uhićen i odmah prozvan 'glupim i glupljim'.

"Nikada nisam čuo za ovakav pokušaj maskiranja, a u svojoj karijeri sam zaista svašta vidio", rekao je lokalni policijski zapovjednik za CNN. "Mora da im nisu bile 'sve na broju', ali tako to ide kada kombinirate glupost i alkohol", dodao je.

McNelly i Miller optuženi su za pokušaj provale, ali sud ih je, možda iz sažaljenja, pustio uz jamčevinu. McNelly je uz to optužen i za vožnju pod utjecajem alkohola. Nastavak procesa je sljedeći mjesec, a odvjetnici, razumljivo, nisu željeli komentirati slučaj.

30.10.2009. 23:21:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh