« Život
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
A VI?

Dvije stvari koje rade samo sretni parovi

Čak i kada su ljuti jedno na drugo, svima je jasno da si međusobno čuvaju leđa i da se gotovo uvijek nalaze na istoj strani

Budite i vi sretan par :)
Budite i vi sretan par :) (Arhiva)
Više o

parovi

,

sretni parovi

,

rad na sebi

Sretni parovi nisu takvi slučajno, iako bi se možda moglo tako pomisliti nakon otkrića sručnjakinje za veze Debby Gullery za portal Your Tango. Naime, ona tvrdi da takvi parovi potpuno nesvjesno rade dvije stvari koje održavaju njihovu vezu zdravom i kvalitetnom,.

U čem je stvar? Uobičajena je zabluda o uspješnim parovima da su takvi zato što su potekli iz stabilnih obitelji, a ako se ispostavi da nije takav slučaj, sljedeća pretpostavka je da imaju sjajne komunikacijske vještine.

Kad i to propadne, uvijek nam ostaje mogućnost proglasiti ih sretnima zato što su naletjeli na savršenog partnera za sebe... a u stvari ništa od navedenog nije točno, tvrdi Gullery.

Dakle, da otkrijemo tajnu što to oni rade:

Čuvaju si leđa - sretni parovi, čak i kada su ljuti jedno na drugo, vrlo očito si međusobno čuvaju leđa i da gotovo uvijek se nalaze na istoj strani. Ipak, to zahtjeva trud obje strane jer problemi u vezama su česti. Biti potpora čak i u takvim situacijama nije lak zadatak, ali umjesto narušavanja vašeg odnosa puno je bolja opcija svjesno odabrati izgradnju kvalitetnije i dublje veze.

Rade na sebi - kada se suoče s problemima prvo kreću od sebe. Razmisle o svom ponašanju, potezima te reakcijama, a tek onda problem traže u drugima. Naravno, to ne znači da preuzimaju odgovornost i onda kada ne bi trebali, već da su svjesni da ljudi griješe te da su spremni raditi na sebi.

Jeste li i vi takvi?

08.09.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh