« Život
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
IZBJEGNITE

Dvije najveće pogreške u vezi

Čak i najsnažniji koji uvijek drže do sebe i svojih potreba čine greške kada je ljubav u pitanju, pa je važno ući u vezu bistre glave

Ne dozvolite da vam se veza pretvori u ovo...
Ne dozvolite da vam se veza pretvori u ovo... (Shutterstock)
Više o

veze

,

pogreška

Sreća je ono što tražimo u svakoj vezi, a nerijetko se događa da nje bude u izobilju na početku, kad zaljubljenost još uvijek zamagljuje stvarnost... no nakon nekog vremena i magla i sreća nestaju.

Naravno, to se ne događa baš preko noći, a kako čak i najsnažniji koji uvijek drže do sebe i svojih potreba čine pogreške kada je ljubav u pitanju, važno je ući u vezu bistre glave.

Stoga, evo dvije najčešće pogreške koje rade i najiskusniji...

Pretjerano opraštanje - neke se stvari ne opraštaju, nikad i ni pod kojim okolnostima. Naravno, postoje parovi koji mogu prijeći preko preljuba ili uvrede i ponovno steći povjerenje, ali to se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prijestupe iskreno žali zbog njih i promijeni svoje ponašanje na bolje. Zapamtite - ignoriranje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego šutjeti o tome što vas muči

Zanemarivanje svojih potreba - sebi morate biti na prvom mjestu da biste mogli uspostaviti bilo kakav normalan odnos. Nažalost, žene često imaju potrebu maksimalno ugoditi svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istovremeno zanemariti svoje potrebe.

Ukratko - pazite što radite!

18.10.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh