« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
BOŽIĆNI DUH

Dva Djeda Mraza u Zagrebu podijelila 20 tisuća kuna

Anonimni dvojac ugodno je iznenadio brojne Zagrepčane, a za kraj su posjetili djecu u bolnici u Klaićevoj

(Screenshot/Dnevnik.hr)
Više o

Klaićeva bolnica

,

Božić

,

Djed Mraz

,

darivanje

,

darovi

,

božićni duh

Dva naizgled sasvim obična Djeda Mraza danas su u Zagrebu dijelila prilično neobične poklone. Umjesto vreća s poklonima koje bi bile preteške, odlučili su se za nešto lakše, ali ništa manje vrijedne darove.

Višak svog novca, a radilo se o 20 tisuća kuna, odlučili su podijeliti onima kojima će dobro doći, rekli su za ekipu Nove TV. Dvojac je želio ostati anoniman jer kažu da im nije u interesu promovirati sebe nego potaknuti i druge da učine nešto slično.

Većina građana, a bilo ih je i starih i mladih, je na ovaj neobičan, ali zaista hvale vrijedan potez u božićnom duhu pozitivno reagirala, pogotovo oni kojima su novčanice od stotinu kuna, koliko su djedovi poklanjali, bilo ugodno i dobrodošlo iznenađenje. Bilo je doduše i onih koji su mislili da se radi o šali pa su krenuli vraćati novac, ali dobronamjerni djedovi su brzo su razuvjerili.

Nakon što su podijelili novac djedovi su ipak posegnuli za vrećama, napunili ih igračaka i zaputili se razveseliti djecu u Klaićevoj bolnici. Kažu kako je cilj ovog darivanja bio izmamiti osmijeh na barem jedno dječje lice i nekome uljepšati blagdane.

Kako su u tome bez sumnje uspjeli njihov će Božić zasigurno biti sretan i blagoslovljen, a nadamo se da će takvog božićnog duha u danima koji slijede biti što više.


24.12.2009. 21:43:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh