« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
ZANIMLJIVO

Duljina seksa ovisi o - trbuhu?!

Vjerovali ili ne, ali ako tražite partnera za dugotrajan seks, potrudite se da ima pivski trbuščić jer će - trajati bitno duže od nekog savršeno građenog tipa

Od mršavaca nema velike koristi
Od mršavaca nema velike koristi (Shutterstock)
Više o

seks

,

duljina seksa

,

trajanje seksa

Savršeni seks za žene treba trajati barem desetak - petnaestak minuta, no sumorna stvarnost daje u najboljem slučaju tri do sedam minuta, osim u slučaju kad se igru uključi neki lik s trbuščićem ...

Kakve to veze ima? Razumno pitanje, likovi koji nisu u formi ne izgledaju kao partneri koji bi mogli dugo trajati u krevetu, no onih 77 posto žena koje preferiraju dugi seks trebale bi ipak razmisliti i uzeti u obzir ova saznanja znanstvenika.

Naime, debeljuškasti muškarci s većim indeksom tjelesne mase od normalnog imaju niže razine hormona estradiola, što im omogućava duže trajanje penetracije i kasniji orgazam, što je inače glavni razlog kratkog, ali ne i slatkog seksa.

Kad uz to znamo da 25 posto muškaraca pati od prijevremene ejakulacije, očito je da bi trebalo dobro razmisliti kad se odlučuje o sljedećem seksualnom partneru između sjajno građenog tipa bez i trunke masti i lagano zapuštenog lika kojem je očito pivo draže od bilo čega drugoga.

Ovaj drugi će trajati i tri puta duže, pa vi vidite ...

26.10.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh