« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina

Dubinska njega i baršunasta mekoća uz NIVEA CLAY FRESH gelove za tuširanje s glinom

Bijela glina koja se nalazi u NIVEA CLAY FRESH gelovima za tuširanje smatra se posebno blagotvornom za kožu

Tuširanje s guštom
Tuširanje s guštom (Nivea)
Više o

Nivea

,

gel za tuširanje

,

Clay Fresh

Proljeće već kuca na vrata, a osim sreće što se zimi bliži kraj, njegov prvi znak je najčešće umor koji osjećamo. Dulji dani zahtijevaju od nas veću količinu energije i prilagodbu novom bioritmu nakon uspavane zime. U tome nam može pomoći jednostavna jutarnja rutina kojom ćemo lakše prebroditi sve dnevne izazove pred nama. Šalica dobre kave, balansirani doručak, tjelovježba i neodoljiv osjećaj čiste, mirisne i meke kože nakon jutarnjeg tuširanja.

NIVEA nudi rješenje u novoj liniji NIVEA CLAY FRESH gelova za tuširanje s glinom uz koje ćete na najbolji način započeti dan. Snaga gline i njezina svojstva već su stoljećima prepoznata i koriste se kao prirodno sredstvo za njegu lica i tijela. Glina sadrži vrijedne minerale, te poput spužve, upija nečistoću, ostavljajući kožu čistom, glatkom i mekom na dodir bez isušivanja i osjećaja zatezanja.

Bijela glina koja se nalazi u NIVEA CLAY FRESH gelovima za tuširanje smatra se posebno blagotvornom za kožu, a zahvaljujući njoj u ovoj inovativnoj kremastoj formuli nastaje bogata pjena njegujućeg učinka za vašu kožu. Osim gline koja će dubinski očistiti vašu kožu, NIVEA CLAY FRESH gelovi za tuširanje očarat će vas mirisnim kombinacijama inspiriranim prirodom kako bi vaša koža nakon tuširanja bila svježa i senzualna.

Odaberite svoj favorit i uživajte u pravom proljetnom osvježenju koje vam donosi NIVEA!

Probudite svoja osjetila uz NIVEA CLAY FRESH GINGER & BASIL gel za tuširanje s glinom s aromatičnim mirisom đumbira i bosiljka nadopunjen limetom. Pružit će vam osjećaj čistoće i istovremeno njegovati vaše tijelo svojom blagotvornom formulom te ostaviti trag svježine bez osjećaja zatezanja za fantastičan početak dana.

Prepustite se uz opuštajući miris plave agave i lavande s pikantnim kardamomom s NIVEA CLAY FRESH BLUE AGAVE & LAVENDER gelom za tuširanje s glinom. Nježno će očistiti vašu kožu, i učiniti ju baršunasto mekom, a njegov jedinstveni miris trenutno će vas opustiti.

Zavodljiv miris hibiskusa i bijele kadulje NIVEA CLAY FRESH HIBISCUS & WHITE SAGE gela za tuširanje nadopunjen osvježavajućim citrusnim i ženstvenim cvjetnim notama podignut će vaše raspoloženje i pružiti vam osjećaj neodoljive svježine.

Dostupno od ožujka 2019.

NIVEA CLAY FRESH Ginger & Basil gel za tuširanje s glinom 250 ml - preporučena maloprodajna cijena 18,90kn

NIVEA CLAY FRESH Blue Agave & Lavender gel za tuširanje s glinom 250 ml - preporučena maloprodajna cijena 18,90kn

NIVEA CLAY FRESH Hibiscus & White Sage gel za tuširanje s glinom 250 ml - preporučena maloprodajna cijena 18,90kn

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: 

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

Instagram NIVEA Hrvatska 

22.03.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh