« Fun
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
njam!

Dubai otvara najveću trgovinu slatkiša na svijetu

Spektakularan grad dobit će još jedno 'naj' - raj za sve ljubitelje slatkiša u najvećem trgovačkom centru na svijetu

(Wikipedia)
Više o

Dubai rekordi

,

Candylicious

,

Dubai Mall

,

najveća trgovina slatkiša

Dubai ponovno ruši sve rekorde. Nakon najvećeg svjetskog nebodera, najluksuznijeg hotela i najmodernije podzemne željeznice, tamo se gradi i najveća prodavaonica slatkiša, i to u najvećem trgovačkom centru na svijetu, javlja Reuters.

'Candylicious' će se prvo otvoriti u The Dubai Mallu, a još jedna trgovina planira se otvoriti sljedeće godine u Singapuru.

Ni to nije sve - vlasnici u sljedećih tri do pet godina planiraju otvoriti još desetak takvih trgovina diljem Arapskog zaljeva, s dodatnim prodajnim mjestima u Dubaiju i Abu Dhabiju sljedeće godine.

Smatraju da je Dubai idealna lokacija, posebice zato što mu je nedostajalo prodavaonica ovakvog tipa. Dodatan motiv je i to što će se trgovina nalaziti u Dubai Mallu za koji se očekuje da će godišnje posjetiti 30 milijuna ljudi.

Prodavat će se sve vrste slatkiša, od čokolade do kokica, a vlasnici ciljaju na zaradu od 10 milijuna dolara godišnje.

Trgovina će biti veličine 10.000 četvornih metara, a osim samih slastica ukrašavat će ju deset metara visoko čokoladno drvo koje pjeva, dekorirano lizalicama. Cijelim trgovačkim centrom kružit će autić 'Candylicious Junior' koji će slatkiše nuditi i posjetiteljima koji ne uđu u samu trgovinu.

01.10.2009. 12:45:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh