« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
25. LIPNJA 1991.

Državni čelnici položili vijence na Mirogoju povodom Dana državnosti

Ivo Josipović, Jadranka Kosor i Luka Bebić položili su vijence prisjećajući se zaslužnih za stvaranje nezavisne Hrvatske

Dan državnosti Mirogoj
Dan državnosti Mirogoj (Ronald Goršić/Cropix)
Više o

Luka Bebić

,

Jadranka Kosor

,

Dan državnosti

,

Ivo Josipović

,

Sri Satya Sai Baba

Državni čelnici su povodom Dana državnosti položili vijence i zapalili svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoju prisjećajući se poginulih hrvatskih branitelja i žrtava Domovinskog rata te svih zaslužnih za stvaranje samostalne i neovisne hrvatske države.

Predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Sabora Luka Bebić i predsjednica Vlade Jadranka Kosor položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen-obilježja Glasa hrvatske žrtve - Zida boli, kod glavnoga križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i na grob prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana

>> Dogodilo se na današnji dan - 25. lipnja

Predsjednik Ivo Josipović vijenac je položio i na grobnicu narodnih heroja na Mirogoju.

Kod spomen-obilježja Glasa hrvatske žrtve - Zida boli, kod glavnoga križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i na grob prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana vijence su položili i zapalili svijeće i izaslanstva Oružanih snaga RH te Ravnateljstva policije.

>> Radno vrijeme shopping centara na Dan državnosti

Izaslanstvo Hrvatskoga sabora, u kojem su bili potpredsjednik sabora Josip Friščić te zastupnici Božica Šolić i Krunoslav Markovinović, položilo je vijence i zapalilo svijeće kod zajedničke grobnice neidentificiranih žrtava Domovinskog rata na Krematoriju.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić s izaslanstvom to je učinio kod spomen-obilježja Glasa hrvatske žrtve - Zida boli, glavnoga križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i na grobu Franje Tuđmana na Mirogoju te kod zajedničke grobnice neidentificiranih žrtava Domovinskog rata na Krematoriju. (hina/metro-portal)

25.06.2010. 10:55:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh