« Život
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ZAJEDNO SMO JAČI

Drogba i Zidane snimili spot protiv siromaštva

POGLEDAJTE VIDEO - Drogba i Zidane su ambasadori dobre volje Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) koji je pomogao osmisliti spot

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

siromaštvo

,

borba protiv siromaštva

,

Didier Drogba

,

reklama

,

Zinedine Zidane

,

upis u osnovnu školu

Dvije nogometne superzvijezde, aktualni kapetan reprezentacije Obale Bjelokosti Didier Drogba i bivši francuski kapetan Zinedine Zidane snimili su televizijski spot kako bi pomogli u borbi protiv siromaštva u svijetu.

Višejezični spot koji će se emitirati tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici ima cilj ojačati akciju pod nazivom "Millennium Development Goals" kako bi se do 2015. godine smanjila razina siromaštva, gladi i bolesti u svijetu.

"U borbi protiv siromaštva nitko ne smije biti gledatelj. Svi moramo biti na igralištu kako bismo poboljšali živote milijuna siromašnih ljudi na svijetu", rekao je Drogba.

"Svjetsko prvenstvo okuplja ljude diljem svijeta kako bi navijali za svoje reprezentacije, a upravo nam je takva vrsta strasti potrebna kako bismo iskorijenili siromaštvo i glad", izjavio je Zidane.

Drogba i Zidane su ambasadori dobre volje Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) koji je pomogao osmisliti spot.(hina/metro-portal)

14.06.2010. 13:23:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh