« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
AN EVENING WITH ...

Dream Theater dolaze u Zagreb

U sklopu najnovije turneje koncert u dvorani Dražen Petrović najavljen je za 3. veljače sljedeće godine

Dream Theater svirat će u KC Dražen Petrović
Dream Theater svirat će u KC Dražen Petrović (AdriaEntertainment)
Više o

Zagreb

,

ulaznice

,

Dream Theater

,

KC Dražen Petrović

,

koncert

Dream Theater su najavili prvi dio europske turneje povodom izlaska novog albuma! Europski dio turneje počinje 15.siječnja i traje do 24. veljače 2014. godine. U planu je sjevernoamerički nastavak turneje u ožujku.

U sklopu svjetske turneje posjetit će i Zagreb, 3. veljače 2014. godine! U KC Dražen Petrović održat će koncert na kojemu će definitivno biti odsvirano jako puno nota briljantno uklopljenih u savršenu cjelinu.

Dream Theater, John Petrucci na gitari, John Myung na bass gitari, James LaBrie kao vokal, Jordan Rudess za klavijaturama i Mike Mangini za bubnjevima, su bend s jednom od najvećih svjetskih turneja tokom koje su kroz 14 mjeseci (2011-2012.) imali 110 koncerata u 34 zemlje.

Tom turnejom su promovirali svoj jedanaesti studijski album A Dramatic Turn Of Events. Grammyem nominirani metal divovi sad su najavili prvi dio europske turneje koji započinje 15. siječnja u Portu u Portugalu. Na nadolazećoj turneji će posjetiti 30 gradova u 16 zemalja. Također, u ožujku bend planira posjetiti Sjevernu Ameriku. Ovom turnejom promoviraju novi studijski album koji izlazi 24. rujna. Nakon skoro 3 desetljeća karijere, prvi put svoj album nazivaju po sebi - DREAM THEATER.

Pretprodaja ulaznica za najveće fanove, isključivo putem službene stranice www.dreamtheater.net počinje već u utorak, 25.6.2013. Direktna poveznica za pretprodaju ulaznica je: http://www.dreamtheater.net/tourdates/?event=33340.

Dream Theater ponosno najavljuju kako će putem službene web stranice biti dostupni i posebni VIP paketi. VIP paketi (ovisno o tipu paketa) uključuju ulaznicu za koncert, ekskluzivno upoznavanje s članovima benda, osobno fotografiranje s bendom, limitirani potpisani poster s turneje, poseban poklon te puno više. Informacije o VIP paketima dostupne su na www.dreamtheater.net, a za zagrebački koncert paketi će biti dostupni na http://www.dreamtheater.net/tourdates/?event=33371.

Redovna prodaja ulaznica za večer s Dream Theaterom (an evening with Dream Theater) u KC DRAŽEN PETROVIĆ počinje u petak, 28.6.2013. u 10:00 sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.

Cijena ulaznice iznosi 250 kuna.

24.06.2013. 10:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh