« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
BRZINA

Reprezentativac Gabrić u induciranoj komi - ozljede vrlo teške

24-godišnji Gabrić nalazi se u KBC Split na Jedinici intenzivnog liječenja - stanje je teško

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.hns.hr)
Više o

prometna nesreća

,

Drago Gabrić

Bivši nogometaš Hajduka Drago Gabrić, koji je teško ozlijeđen u sinoćnjoj prometnoj nesreći kod Biska, na autocesti A1, i dalje se nalazi u induciranoj komi i njegovo je stanje teško, doznaje Hina jutros na Jedinici intenzivnog liječenja Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split.

Dežurni liječnici su potvrdili kako će Gabrića, koji je zadobio teške ozljede glave i nagnječenje mozga, u stanju inducirane kome držati do daljnjega, ovisno o njegovom zdravstvenom stanju. Također podsjećaju da su prvi dani nakon takvih teških ozljeda najrizičniji za pacijenta.

Hrvatski reprezentativac Drago Gabrić je nastradao u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 18,20 sati kod Biska na dionici A1 Dugopolje-Bisko, kada je njegov osobni automobil BMW sletio s ceste. Suvozač u automobilu je lakše ozljeđen.

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj jutros se doznaje kako je do prometne nesreće došlo zbog skliskog kolnika i neprilagođene brzine vozila. Policija će tijekom dana objaviti detaljnije informacije o uzroku i okolnostima nesreće.

24.05.2011. 13:02:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh