« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
NESTALA

Dragan Paravinja osumnjičen za otmicu Antonije Bilić

Forenzičari su potvrdili da kosa pronađena u kamionu pripada Antoniji Bilić

Forenzičari potvrdili da je Paravinja osumnjičen
Više o

DNK analiza

,

Antonija Bilić

,

Dragan Paravinja

Potraga za Antonijom Bilić traje i dalje, no trenutno je važnija potraga za vozačem kamiona Draganom Paravinjom, koji već dva dana bježi specijalcima Republike Srpske. Naime, forenzičkim vještačenjem potvrđeno je da vlasi kose pronađene u kamionu koji je vozio Paravinja pripadaju Antoniji Bilić.

„Usporednom metodom te DNA analizom spornih uzoraka iz kamiona (vlas kose) i nespornih uzoraka izuzetih od članova Antonijine obitelji, utvrđeno je da se podudaraju, što potvrđuje da se nestala Antonija Bilić nalazila u kamionu", kaže se u priopćenju MUP-a.

"Točnije analizom vlasi kose izuzete iz kabine kamiona utvrđen je djelomični DNA profil ženske osobe koji se podudara s DNA profilom dobivenim iz krvi majke nestale Antonije Bilić"

Paravinju je supruga pred tri dana odvezla automobilom do Slavonskog Broda, gdje je on, obučen u ronilačko odijelo, preplivao Savu i ilegalno ušao u BiH. Potjera za Paravinjom traje već dva dana, a pronađena oproštajna poruka sugerira da je Paravinja imao suučesnika, vozača crnog Mercedesa beogradskih registarskih oznaka.

25.06.2011. 19:46:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh