« Svijet
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HOHŠTAPLERAJ

Doris Pack protiv posebnih izbora za EU parlament

Ustvrdila je da se izbori za europarlament u mnogim zemljama EU organiziraju zajedno s lokalnima, kako bi se osigurao što veći odaziv birača

Doris Pack protiv rasipanja love
Doris Pack protiv rasipanja love (Arhiva)
Više o

Doris Pack

,

izbori za EU parlament

'Ne razumijem tu odluku Vlade i ne mislim da je mudra, jer se tako gubi mnogo novca, koji se mogao uložiti u, primjerice, obrazovanje', rekla je Pack na okruglom stolu o europskim perspektivama Hrvatske, održanom u Europskom domu, u organizaciji zagrebačkog HDZ-a i zajednice žena Katarina Zrinska grada Zagreba.

Ustvrdila je da se izbori za europarlament u mnogim zemljama EU organiziraju zajedno s lokalnima, kako bi se osigurao što veći odaziv birača, a HDZ-ovcima koji su je pitali kako što bolje odraditi kampanju za te izbore odgovorila je kako bi im Europska pučka stranka poslala pomoć da je znala da će se izbori održati već 14. travnja.

Pack se prisjetila teškog puta osamostaljenja Hrvatske i dugotrajnih pristupnih pregovora, a ključnim za Hrvatsku nakon ulaska u EU smatra što bolje iskorištavanje EU fondova.

'Morate imati pripremljene projekte kako biste fondove iskoristili na najbolji mogući način', poručila je Pack, ističući kako zna mnoge mlade Hrvate koji su stažirali u uredima EP-a i koji su sposobni pripremiti takve projekte.

Rekla je i da se za vrijeme ručka susrela sa ženama iz Bedema ljubavi kojima je pomagala u vrijeme rata te da je stekla dojam da su te žene zaboravljene.

09.03.2013. 04:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh