« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
bitka za skrbništvo

Dogovor Katherine Jackson i Debbie Rowe na pomolu

Biološka majka i baka spremne su izgladiti nesporazume kako bi isključile Joe Jacksona iz života djece

(Getty Images)
Više o

Michael Jackson

,

Debbie Rowe

,

Prince Michael Jackson

,

Paris Michael Jackson

,

Blanket Jackson

,

Katherine Jackson

,

Joe Jackson

Svjetski su mediji već pripremali specijale kojima će pokrivati sudsku bitku za skrbništvo nad djecom Michaela Jacksona između njegove majke Katherine i biološke majke prvo dvoje djece Debbie Rowe, no zaboravili su na žensku solidarnost koja će, izgleda, biti odlučujući faktor.

Obje žene žele odgajati djecu, nije baš da se pretjerano međusobno vole, no njihov prezir prema ocu Michaela Jacksona toliko je snažan da ih je ujedinio u borbi protiv njega. Naime, Joe je već počeo izjavljivati kako bi Paris mogla baš lijepo pjevati, Blanket ima talenta za ples i slično, što im je vratilo u sjećanje horrore koje je Michael proživljavao kada bi se sjetio svog djetinjstva.

Kako je sam Jackson rekao više puta, otac Joe bio je ne samo strog, nego ih je mlatio remenom za svaku najmanju grešku na pokusima, a sam Michael bačen je u žrvanj showbiza s pet godina, i nakon 45 godina u poslu njegovo tijelo više nije izdržalo.

Tako je prvo saslušanje u borbi za skrbništvo odgođeno za desetak dana, jer se pomalja dogovor prema kojem će baka Katherine odgajati djecu, a Debbie Rowe će imati stalan i nesmetan pristup djeci, dok će obje zatražiti da se djed Joe spriječi u bilo kojoj vrsti kontakta osim tijekom obiteljskih rođendana i slavlja kada, prema sudskoj odluci, ima pravo posjetiti obiteljsko imanje u Encinu.

Osim toga, dogovor će vjerojatno uključiti i neko rješenje za situaciju kada Katherine umre, jer njenih 79 godina nisu baš garancija da će djeca imati skrbnika do punoljetnosti, a Diana Ross i dalje je potpuno zbunjena idejom da bi taj posao trebao pripasti njoj nakon smrti Katherine.

12.07.2009. 09:11:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh