« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
najava

Dođite na Festival zdravlja!

Ulaz na Festival, kao i ostali sadržaji besplatni su za posjetitelje!

Više o

Boćarski dom

,

Festival zdravlja

,

zagreb-info

Kreativna kancelarija i Studio dim pozivaju vas da provedete zdrav vikend od 24. do 26. travnja, u Boćarskom domu u Zagrebu. Na trećem FESTIVALU ZDRAVLJA, koji se i ove godine održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, predstavit će se više od 80 izlagača s područja zdrave hrane, dodataka prehrani, wellnessa, sporta i fitnessa.

Očekuju vas raznoliki zabavni sadržaji, bogata nagradna igra, posebne ponude i promotivne cijene, a u brojnim ‘ordinacijama’ i savjetovalištima tvrtki izlagača možete dobiti savjete nutricionista, liječnika različitih profila, farmaceuta, sportskih trenera, homeopata...

U Zdravoj kuhinji birat će se namirnice, razgovarati o njima, pripremati i kuhati zdrava, a superukusna jela, koja će se na kraju i degustirati.

Bez obzira da li više volite vježbati sami u kućnom okruženju ili su vam draže grupne vježbe u fitness centima, na  Festivalu zdravlja možete naučiti sve o različitim načinima postizanja top forme. Ulaz na Festival, kao i ostali sadržaji besplatni su za posjetitelje!

 

23.04.2009. 11:36:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh