« Fun
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
ZABAVNO

Dođite na 6. Dan društvenih igara

Tijekom dana volonteri udruge će prezentirati, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara

Dan društvenih igara - uživo!
Dan društvenih igara - uživo! (Arhiva)
Više o

Dan društvenih igara

,

Udruga Igranje

Udruga Igranje poziva sve ljubitelje modernih društvenih igra na još jedno cjelodnevno druženje. Događaj, pod svojim sad već tradicionalnim nazivom Dan društvenih igara, će biti organiziran velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu, Frankopanska 26 (ulaz iz Gjure Deželića), u subotu, 1. ožujka u vremenu od 11:00 do 19:00 sati.

Tijekom dana volonteri udruge će prezentirati, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara. Za one koji su već malo iskusniji na raspolaganju će biti 50-ak igara koje mogu zaigrati sa svojim društvom ili steći neke nove prijatelje. Među igrama tu su naslovi i za predškolce koji se još znaju igrati, pa i za one malo starije koji se još nisu zaboravili igrati.

Za obitelji s djecom na raspolaganju je i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se moći zabaviti i roditelji.

U modernim društvenim igrama možete putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan, živjeti kao u kameno doba u igri Stone Age, biti dio ponosnog tima koji će spasiti svijet od pandemije u igri Pandemic, ili pak dati mašti na volju i smisliti najbolju asocijaciju u igri Dixit.

Pozivamo sve na dolazak. Cjelodnevna zabava je zagarantirana.

Cijena dnevne ulaznice je simboličnih 5 kuna po osobi, a obiteljska ulaznica je 10 kuna. 

20.02.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh