« Hi-tech
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Dodir za zaljubljene

Ako vam je dragi, a možda i draga, osoba koja iznad svega cijeni najnovije tehnološke spravice, jedna takva upravo se pojavila u akcijskoj varijanti.

Fotografija vijesti

Tvrtka Movens, ekskluzivni zastupnik kompanije HTC, najvećeg svjetskog proizvođača Windows Mobile® uređaja, od danas u odabranim trgovinama svoje maloprodajne mreže nudi uređaj HTC Touch u ekskluzivnoj ponudi – samo za zaljubljene!

 HTC Touch™, prvi touchphone uređaj na hrvatskom tržištu, idealan je poklon za pripadnike oba spola. Tehničke značajke i mogućnosti uređaja svidjet će se pripadnicima jačeg spola: HTC Touch™ posjeduje čitav spektar komunikacijskih, zabavnih i profesionalnih osobina, koje korisniku na jednom uređaju omogućuju i rad i zabavu. Pripadnice nježnijeg spola posebno će cijeniti odličan dizajn i jednostavnost korištenja: HTC Touch™ je malen, ergonomski oblikovan i praktičan uređaj veličine kreditne kartice. Samo jedan dodir prstom dovoljan je za pristup e-mail i tekstualnim porukama, stavkama kalendara, kontaktima, ali i trenutnim vremenskim uvjetima i prognozama za stotine gradova diljem svijeta – uključujući i najveće hrvatske gradove.

 „Dan Sv. Valentina izvrsna je prigoda za darivanje. Ekskluzivnom promotivnom akcijom „Touch – dodir ljubavi“ želimo čestitati Valentinovo zaljubljenima i svima koji se tako osjećaju. HTC Touch je uređaj čije je kvalitete prepoznalo hrvatsko tržište i čija prodaja je izvrsna, pa smo za ovu prigodu odlučili upravo taj vrlo traženi uređaj ponuditi po posebnoj cijeni i učiniti ga još dostupnijim hrvatskim kupcima“, rekao je rekao je Branko Belošević, direktor prodaje u tvrtki Movens, koja zastupa HTC u Hrvatskoj, te dodao: „Uz to, zgodno se poklopila i slučajnost da je upravo dodir najvažnija premisa u ljubavi, ali i kod modela HTC Touch. Bez ovog važnog osjetila ne možete upravljati ni jednim ni drugim.“

Izvor: www.htc.com.hr 

Piše: MEX
07.02.2008. 11:11:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh