« Glazba
objavljeno prije 14 godina
JOŠ JEDAN KONCERT

Dodatni termin koncerta belgijske grupe Vaya con Dios u Zagrebu

8. i 9. lipnja karte za zagrebački i splitski koncert Vaya con Diosa kupite u pola cijene

(Vaya con Dios)
Više o

Split

,

Zagreb

,

Vatroslav Lisinski dvorana

,

glumci političari

,

spot video

Zbog izuzetnog interesa za zagrebački koncert belgijskog sastava Vaya Con Dios, zakazan je i dodatni termin koncerta koji će se održati dan nakon prvog, 16. lipnja u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 20:30h.

Osvojite ulaznice na Metro portalu.

Pretprodaja ulaznica za ovaj termin počinje danas, 8. lipnja ekskluzivno na web stranici www.kupime.hr, preko koje će kupovina ulaznica biti osigurana uz ogroman popust od 50%!

Sve što morate napraviti je registrirati se na web stranici, te kupiti voucher koji možete zamijeniti u ticket shopu Eventim u Jurišićevoj 2a.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i nabavite ulaznice za glazbeni spektakl po nevjerovatnoj cijeni od 125kn! Samo za najbrže, jer ova akcija vrijedi samo u utorak i srijedu nakon koje će se ulaznice moći nabaviti po regularnim cijenama od 250/270/290kn na blagajni dvorane kao i na svim prodajnim mjestima Eventima i na njihovoj web stranici.

Ista akcija također vrijedi i za splitski koncert, koji će se održati 20. lipnja u Spaladium areni, te će se u istom periodu ulaznice moći nabaviti po cijeni od 80kn.

09.06.2010. 15:01:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh