« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
MA DA?

Dobro tijelo i zdrava prehrana važniji od ljubavi

Istraživanje je pokazalo i da bi 71 posto žena više voljelo da im se djeca zdravo hrane nego da imaju dobre ocjene u školi

Biti lijep i zdrav postalo je ideal
Biti lijep i zdrav postalo je ideal (Arhiva)
Više o

ljubavni život

,

vitka linija

,

dobro zdravlje

,

dobro tijelo

Odnosi s partnerom stalna su tema istraživanja ženskog ponašanja, a rezultati istraživanja američkog Abe's Marketa prilično su porazni za muškarce koji bi se mogli zgroziti kad čuju što žene zapravo misle da je važno u životu.

Ako mislite da je riječ o ljubavi, grdno se varate, jer čak 61 posto žena vjeruje da je važnije imati zdravo tijelo od zdravog odnosa s partnerom. Zaključak analize je da se takve vrijednosti, lijepo tijelo i dobro zdravlje, nameću ženama kao preduvjet uspjeha na svim poljima života. 

Uz to, istraživanje je pokazalo da bi 71 posto žena više voljelo da im se djeca zdravo hrane nego da imaju dobre ocjene u školi, a vitka figura i oblikovano tijelo ženama je važnije od lijepe dizajnerske odjeće.

Trend zdrave prehrane i općenito brige za zdravlje sve je uočljiviji, a u nekom čudnom obratu prioriteta postao je važniji od financijskih pitanja i emocionalnog života. 

Naime, sve veći broj žena smatra da je ljubavna sreća prolazna, a dobro zdravlje i vitka linija trajna vrijednost kojom će uvijek moći naći drugog partnera. 

05.06.2013. 22:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh