« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
dok se malo razmisli što će...

Dobitnik rekordnog jackpota spremio listić u banku

Jedna milanska banka dobila je na čuvanje milijunski listić, a s time i ime sretnog dobitnika - no to je naravno, tajna

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (arhiva)
Više o

rekordni jack pot

,

talijanski jack pot

,

pohranjen dobitni listić

,

dobitnik lota nepoznat

Dobitnik rekordnog talijanskog jackpota od blizu 148 milijuna eura, čiji je identitet nepoznat četiri dana nakon izvlačenja, pohranio je u utorak dobitni listić u jednu banku u Milanu, izvijestila je u srijedu talijanska agencija Ansa.

"Talijanska lutrija nam je rekla da je dobitni listić pohranjen u utorak u jednu banku u Milanu", rekla je kći vlasnika kafića u mjestašcu Bagnone u Toskani gdje je kupljen slavni listić.

Prema zakonu, dobitnici mogu zatražiti bilježnika da obavi formalnosti uz nadoknadu do 3 posto dobitka, kako bi bili isplaćeni i ostali anonimni.

To je drugi najveći dobitak na lotu nakon 157,7 milijuna eura na američkom MegaMillionsu u ožujku 2007., izvijestila je talijanska agencija Agicos specijalizirana za igre na sreću.

Jackpot je rastao od siječnja, kada je posljednji put izvučen listić s dobitnom kombinacijom od 6 brojeva - od mogućih 90 - uz tri izvlačenja na tjedan. Vjerojatnost da se pogodi dobitna kombinacija bila je tek 1 naspram 622 milijuna, za najmanju uplatu od 1 eura.

Izvor: Hina

26.08.2009. 20:07:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh