« Biznis
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
EU FONDOVI

Do 5 milijuna EUR-a bespovratnih sredstava za poljoprivrednike

Natječaji će biti otvoreni 60 dana, a intenzitet potpore iznosi od 50-90% ukupnih troškova investicije, od 5 tisuća do 5 milijuna eura po projektu

Ostvarite poticaje iz EU fondova
Ostvarite poticaje iz EU fondova (Arhiva)
Više o

EU fondovi

,

poljoprivreda

,

poticaji

,

bespovratna sredstva

,

ulaganja u poljoprivredu

Za koji dan se očekuje objava dva natječaja za bespovratna sredstva iz Mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu" Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. 

Putem tih natječaja moći će se financirati širok spektar ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, poljoprivrednu proizvodnju i preradu poljoprivrednih proizvoda.

Natječaji će biti otvoreni 60 dana, a intenzitet potpore iznosi od 50-90% ukupnih troškova investicije. Maksimalne potpore ovise o vrsti ulaganja, a kreću se od 5.000 - 5.000.000 EUR po projektu.

Nakon ovih natječaja, slijede natječaji namijenjeni jedinicama regionalne i lokalne samouprave, javnim poduzećima i ustanovama u naseljima do 5.000 stanovnika te natječaji iz ostalih mjera, uključujući ruralni turizam.

Sve dodatne informacije možete dobiti od stručnjaka tvrtke Ravecon putem njihove web stranice ili e-maila: info@eufondovi.hr

28.01.2015. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh