« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
TRAGEDIJA

Dječak snifao dezodorans i umro

Došao je doma iz škole, stavio vrećicu preko glave i iznutra ju nasprejao dezodoransom

(Stutterstock)
Više o

snifanje ljepila

,

tragedija

,

dezodorans

,

snifanje

Gimnazijalac iz Njemačke, 15-godišnji Fabian, umro je potpuno sam u svojoj dječjoj sobi, od snifanja dezodoransa, piše Bild.

Njegov otac Burkhard odlučio je progovoriti za medije kako bi roditelje upozorio na bizarne opasnosti koje mogu dovesti do velike tragedije unutar četiri zida.

Dječak je došao doma iz škole, stavio vrećicu preko glave i iznutra ju nasprejao dezodoransom. Iako mu nije bilo prvi put da čini tako nešto, prošlotjedni pokušaj završio je kobno.

"Došao sam kući u 14 sati. Ležao je na krevetu. Odmah sam mu skinuo vreću s glave, ali bilo je prekasno. Usnice su mu potpuno poplavile, a pored njega je bio dezodorans u spreju", ispričao je potreseni otac za Bild.

Pružao mu je prvu pomoć, pozvao hitnu, ali dječaku više nije bilo spasa. "Često mu je bio otvoren prozor u sobi, a prije dva tjedna sam ga pronašao kako leži na podu kupaonice. Rekao mi je da se poskliznuo i pao, no vjerojatno je i tada snifao", prisjetio se otac.

Roditelji ne mogu shvatiti kako je uopće došao na ideju da si preko glave stavlja vreću i snifa dezodorans. Bio je dobar učenik, obožavao bordanje i imao puno prijatelja.

"Ako tragičan slučaj našeg sina potakne druge da prestanu snifati, onda njegova smrt nije bila potpuno beskorisna", zaključio je otac.

04.02.2010. 09:05:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh