« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
PBZ INDOORS

Djeca iz dječjih domova družila se s Ivanom Ljubičićem

Tradicionalni posjet djece iz dječjih domova ATP turniru PBZ Zagreb Indoors i ove godine oduševio klince

Ivan Ljubičić nadijelio se autograma
Ivan Ljubičić nadijelio se autograma (PBZ Card)
Više o

Ivan Ljubičić

,

PBZ Zagreb Indoors

Privredna banka Zagreb i PBZ Card, kao naslovni sponzori ATP turnira PBZ Zagreb Indoors, organizirali su sad već tradicionalni posjet turniru za djecu štićenike 11 dječjih domova. Za vrijeme domjenka u VIP salonu u Domu sportova, stotinjak je djece imalo priliku družiti se i fotografirati s našim slavnim tenisačem Ivanom Ljubičićem. Tom su prilikom djeca od Privredne banke Zagreb i PBZ Carda također dobila darove kao i karte za teniski susret parova Ivanišević, Čilić - Polasek, Zelenay.

PBZ Card je darovao djeci jednodnevni izlet u organizaciji PBZ Card Jumbo Travel Servicesa u Park prirode Lonjsko polje i selo Čigoć, europsko selo roda. 

Privredna banka Zagreb i PBZ Card nastoje svoj doprinos i odgovornost prema široj društvenoj zajednici aktivno iskazati kontinuiranim humanitarnim radom. Susret za mališane iz dječjih domova s poznatim tenisačima PBZ i PBZ Card organizirali su tradicionalno šestu godinu zaredom, a novost ove godine je veći broj djece i domova koji su bili uključeni u ovaj jednodnevni posjet Turniru.  

03.02.2011. 13:32:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh