« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
FREE DOWNLOAD

DJ Shadow izbacio dvije pjesme s nadolazećeg albuma

Iako misli da je to bezdušno i bezlično i sam je odlučio staviti svoje pjesme na besplatan download

live in Portland
live in Portland (DJ Shadow)
Više o

glazba

,

free download

,

klub Pepermint

,

2. rujna

,

rođeni 2. rujna

DJ Shadow, jedan od najutjecajnijih umjetnika suvremene glazbe, završio je dvije nove pjesme "Def Surrounds Us" i "I' ve Been Trying" koje su se našle u music shopovima diljem Istočne Europe gdje se DJ Shadow trenutno nalazi na turneji.

DJ Shadow je cijele godine radio na novom albumu koji se očekuje u ožujku 2011., a nove glazbene uratke će po završetku stavljati na ploče i limitrani download

Dvije nove pjesme trebale bi biti dostupne za besplatan download na djshadow.com web stranici od danas, 13. rujna, a kasnije će biti dostupne za kupnju preko iTunes-a i ostalih stranica od 20. rujna.

U Velikoj Britaniji i SAD-u u prodaji je 100 komada limitiranog 12-inčnog izdanja, a svaki od primjeraka ima različiti cover, grafički crtež na izdanju, koji je ručni rad.

"Radije bih dijelio ploče besplatno nego preko downloada. To je tako bezlično i bezdušno. Čak je postalo normalno slati rođendanske čestitke preko e-maila.. Iz umjetničke perspektive, mislm da to šalje negativnu poruku o glazbi, te je obezvrijeđuje.."

I mi se slažemo sa sjenovitim DJ-om, ali baš kao što smo mi, i on je svjestan da je posao danas takav: „Ipak, glazbu ću staviti na download, barem na neko vrijeme. Znam da većina ljudi više ne koristi ploče.. Probat ću sve, pa ću vidjeti što je najbolje prošlo kod publike. Tako da ću, kad album izađe u ožujku, znati što trebam pružiti svojoj publici."

13.09.2010. 15:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh