« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
Set2split

DJ Battle na novogodišnjem spektaklu u Spaladium Areni

Odabrano 12 finalista

Više o

Spaladium Arena

,

Ministry of sound

,

Nova godina

Agencija Pirex promocija pod brendom Set2Split danas su objavili imena dvanaest finalista koji ulaze u posljednji krug glasovanja za izbor četiri najbolja DJ-a koji će nastupati pred publikom u Spaladium Areni 31. prosinca 2009. godine. Glasovanje službeno započinje danas u ponoć, a traje do 17. prosinca. Ovim putem molimo sve zainteresirane da glasaju za svoje favorite na stranici www.set2split.com.

Tijekom natječaja koji je započeo 6. studenog 2009. zaprimljeno je 27 mixeva mladih talentiranih DJ-a koji su željeli nastupati u Spaladium Areni i pokazati se pred publikom i producentima iz Ministry of Sounda. Prijave su stizale iz Bosne i Hercegovine, a najviše ih je stizalo iz Hrvatske, točnije iz Šibenika, Splita, Varaždina, Sinja, Pule, Zagreba i mnogih drugih gradova.

12 talenata su:

Franky (Zagreb); Dennis Dee (Split); Danny G (Rijeka); arc Gabbriel (Kaštela); Soundlab (Vodice); Vice Vicious (Hvar); DJ Barba (Sinj); DJ Alen K. (Zagreb); Ewan ( Zagreb); KnezA (Split); Bake Jr. (Šibenik); Miro DJ (Split).

Organizatori su pripremili još nekoliko iznenađenja za sve ljubitelje elektronske glazbe koji s nestrpljenjem očekuju doček Nove godine u Splitu. Ovoga petka, 11. prosinca u clubu Coco Loco u Mostaru u suradnji s agencijom BETON EMM održat će se Promo Party povodom nastupa jedne od najvećih svjetskih klupskih atrakcija - Ministry of Sound. Muziku će puštati Megahertz & Andy, a troje sretnika imat će priliku osvojiti po dvije ulaznice za Spaladium Arenu.

Da podsjetimo, ulaznice za Ministry of Sound u Splitu u prodaji su putem prodajne mreže Eventima po prodajnoj cijeni od 200 kuna pa na više. Svi zainteresirani, na web stranici www.set2split.com mogu pronaći cjenik pića i sadržaj cateringa u VIP dijelu. Zbog izuztenog interesa publike, Set2Split uvodi dodatnu kategoriju ograničenog broja karata za novogodišnji spektakl Ministry of Sound u Spaladium Areni. Cijena Urban club karte iznosi 400 kuna. Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Karte za Urban club uključuju:

  • Pristup posebno uređenom Urban club-u na 2. Katu Spaladium Arene
  • Neograničenu konzumacija jela s „Urban cluba menia"
  • Poseban „Urban club" šank za pića
  • Poseban ulaz za goste „Urban club-a"
  • Sjedala na tribinama 2. kata i slobodan pristup parteru
  • Ograničen broj karata za „Urban club"

Ministry of Sound najpoznatiji je svjetski brand za plesnu glazbu, noćnu zabavu i "clubbing", koji godišnje priredi preko 800 događaja elektronske glazbe diljem svijeta, gdje ga posjeti više od 900,000 ljudi. Radi se o jednom od najkvalitetnijih audio-vizualnih spektakla na svijetu.

11.12.2009. 14:27:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh